|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
...και επειδη φετος ειμαστε δυσκολα με τα μπανια..αμα γινει ο καφες ειμαι μεσα.
Καλα που κανουμε και αλλαγες νερου και βρεχουμε κανενα χερι,τυχεροι αυτοι που εχουν θαλασσινα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα έρθω και εγώ στη συνάντηση. Θα φερω και κλαδέματα Bacopa caroliniana και Cabomba caroliniana
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς θα λείπω αυτή τη φορά
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευθύμη κράτα μου!
|
||||
|
||||
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα λειπω αυτη τη φορα.
![]() Ραντεβου το Σεπτεμβρη, να περασετε καλα.
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν έχω βενζίνη θα έρθω κι εγώ...
------------------------- christsos lion maikl panos197 Thrillos olga drbig Κλασσικά... 5 δηλώνουν 25 έρχονται! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drbig : 29-07-10 στις 19:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα έρθω στη συνάντηση.Θα φέρω μαζί μου java fern,moss,μπορεί και βαλισνέριες (ανάλογα με το αν αποφασίσω να βάλω στο νταμάρι καμιά).Όποιος θελήσει παίρνει άνετα ο,τι φέρω.
|
||||
|
||||
![]()
Αν υπάρξει βενζίνη μάλλον θα έρθω και εγω μιας και βρίσκομαι Κατερίνη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα το παλέψω και εγώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα ερθω κι εγω, και θα φερω ενα κουβα Christmas Moss.
Chris129, κανονισε να πιουμε καφε...εγω θα ειμαι σιγουρα! Εαν καποιος χρειαζεται κατι, λαβιδες, περιοδικα για την παραλια, μπλουζακι για την παραλια, βιβλιο του κονινγκς, να μου εντος διωρου για να τροβαδιαστω.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εκτος απροοπτου θα ειμαι και εγω εκει
|
||||
|
||||
![]()
Θα έρθω σίγουρα .
|
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι ετσι! Aντε να πληθαίνουμε!
christsos lion maikl panos197 Thrillos olga drbig zipo Τσιόνογλου Σταύρος nikosm1 mikenuke chris129 |
|
|||
|
|||
![]()
Θα έρθω και γω
![]() .................................................. .................................................. .. Θα φερω και κλαδεματακια για οποιον ενδιαφεραται, απο ludwigia repens limnophila sessiflora και αν θελει κανεις Micranthemum micrathemoids καθως και μπολικο πιστια και λιμνομπιουμ. Επιπλεον αν θελει κανεις εχω να δωσω πολλα σαλιγγαρια ramshorn,tuberculata(απο τα αγαπημενα μου)http://www.google.gr/images?um=1&hl=...=&oq=&gs_rfai= ολων των μεγεθων και ισως καποια apple snails σχετικα μικρα... Aν εχει κανεις κανενα σαλιγγαρι physa η κανενα αλλο που μεγαλωνει αρκετα(εκτος απο apple snail) και του περισευει θα το ηθελα. A και θυμίζω, αν θελει κανεις γκαπακια ας πει, ή έναν πορτοκαλοκοκκινο αρσενικο ξιφο γενους bokosta. |
|
||||
|
||||
![]()
Kalaxan 1-2 tuberculata θα ήθελα αν μπορείς να φέρεις.
|
|||
|
|||
![]()
...τελικα δεν θα μπορεσω(για πολλοστη φορα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εαν καποιος θελει nymphea lotus να μου πει να φερω.
Ενα κομματι μαλλον, δεν νομιζω για περισσοτερα.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Ναι φίλε μου. Είναι πολύ καλά σαλιγγαράκια,δεν τρώνε τα φυτά, γεννάνε ζωντανά σαλιγγάρια οποτε δεν κανουν τρύπες στα φυτά, ζουνε κυρίως στο υπόστρωμα και βοηθάνε στον αερισμό του,τρώνε άλγη και είναι όμορφα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalaxan : 31-07-10 στις 15:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και πέρασα έστω για λίγα λεπτά χάρηκα πολύ που είδα όσους είχαν μείνει στο μαγαζί και είπαμε ένα γεια μετά από καιρό.
Ζιπο οι πέτρες είναι σούπερ. Ταίριαξαν άψογα με την βαλσατική μαύρη άμμο!! |
|
||||
|
||||
![]()
Σεπτεμβριο θα μαζευτουμε θα ερθω και γω μετα απο ενα χρονο απουσιας
![]() ![]() ![]() ![]()
Ο θεος ειναι χομπιστας... Και εμεις Το καλυτερο του ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! (gkampanis 1-9-09 22:00) ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kυριακή 5 Σεπτεμβρίου στο γνωστό στέκι της Θεσσαλονίκης.
Θα είμαι κι εγώ, αφού έχασα τη συνάντηση του Αυγούστου. ![]() gkampanis bokostas |
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα και εγώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
κι εγώ μέσα είμαι παιδιά...
|
|
|||
|
|||
![]()
Λιγο νωρίς δεν είναι???
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και εν μέσω εξεταστικής Σεπτεμβρίου,μάλλον θα είμαι και εγώ εκεί.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα σας δω τον Οκτωβρη,ηρθε η σειρα μου να αραξω σε καποια παραλια,εστω και αργα...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
gkampanis
bokostas christsos aquaman zipo Χάρη ναι, είναι νωρίς, αλλά μου έλειψε η ψαροκουβέντα. Όλγα ρίξε καμιά βουτιά και για μας που συμμαζευτήκαμε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |