|
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το silver butterfly koi (που δεν ξέρω αν είναι αυτή η ονομασία του) δεν βρίσκεται τυχαία στην λίμνη μου. Έχει ιστορία. Μεταφέρθηκε από Αθήνα στης αποσκευές μου. Ζούσε σε ενυδρείο 200 λίτρων. Το ψάρι αυτό δεν μεγάλωσε καθόλου παρόλο που το έχω 2 χρόνια.
Είμαι και εγώ κάθετα αντίθετος στα (τεχνητά) ψάρια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιάννο, από την στιγμή που θα πραγματοποιείς ελεγχόμενες γέννες, μπορείς να το κρατήσεις στην κυρίως δεξαμένη σου, γιατί έτσι και αλιώς τα μικρούλια ψαράκια έχουν ελάχιστες πιθανότητες να επιβιώσουν σε εκείνο το περιβάλλον.
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννο τα ψαρια σου φαινοντε διαλεγμενα ενα ενα
φοβερο συνολο!!! ενα κουβαδακι απ το ξεδιαλεγμα ![]() να βαλω και εγω μια φωτο αν και τα κοι εδω ειναι 3-4 θα επανελθω ομως με καινουριες φωτο εχω και εγω 2 butterfly ghost τα οποια ειναι εντυπωσιακα αν δε σε ενδιφερει η διασταυρωση γιατι οχι ειναι πανεμορφα στα χρωματα και πτερυγια και ταυτοχρονα ασχημοφατσες ![]() ------------------------- και μια και μιλαμεγια butterfly koi να και ενα με ωραια ......χρωματα !!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη themosb : 03-10-10 στις 23:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχα ολα τους
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτογραφιες | Mary-z | Malawi | 1 | 24-12-08 18:24 |
φωτογραφιες ερωτηση | σταυρος γ | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 1 | 24-08-08 09:59 |
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ | msigouros | Φωτογραφίες μελών | 8 | 07-04-07 20:43 |