|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφα ψαράκια! Να τα χαίρεσαι!
Πολύ παλιότερα είχα στην κατοχή μου τα badis badis. Εξίσου όμορφα ψαράκια. Τελικά αποδεικνύεται και στην πράξη ότι τα μόνα ψάρια που είναι ακίνδυνα για το γόνο της γαρίδας είναι τα otocinclus...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Ε μην είσαι τόσο απόλυτος. π.χ. και τα iriatherina werneri δεν πειράζουν γόνο γαρίδας
|
|||
|
|||
![]()
Τα Tateurndina, αν και ειναι πολυ πιο μεγαλοσωμα δεν πειραζουν επισης τις γαριδουλες. Τα CPD αρπαζουν κανενα μικρο που και που αλλα γενικα ειναι οκ και δεν κανουν ζημια. Τα μικρα ειδη pleco ειναι επισης ασφαλη για τον γονο. Ψαρακια μικρα που κινουνται στα μεσαια και ανω στρωματα θα αρπαξουν μονο κανενα νεογεννητο που ειναι απροσεκτο.
Γενικα υπαρχουν πολλα ψαρακια που δεν κανουν αισθητη ζημια σε γαριδο-αποικιες με αρκετα λιτρα. Τα Dario ομως μονο αν το δειτε απο κοντα θα καταλαβετε τι εννοω.. Πριν λιγο τα φωτογραφιζα και ενα αρσενικο σκοτωσε 3 γαριδες μεσα σε 10 λεπτα εκ των οποιων δεν εφαγε καμια γιατι προφανως εχει χορτασει. Φονιας σκετος ο σπορος !! |
|
||||
|
||||
![]()
Γαμωτο γουσταρα τρελα να βαλω ενα ζευγαρακι μαζι με το ζευγαρι μου απο τα ραμς στο νεο 180αρι αλλα εδω
http://www.seriouslyfish.com/profile...=badis&id=39#1 λεει ''Certainly do not combine it with similar-looking, territorial bottom dwellers such as dwarf cichlids unless the tank is very large'' |
|
|||
|
|||
![]()
Τα μικρά γκαπάκια κινδυνεύουν από τέτοιου είδους ψάρια ? Ακόμα και από cpd ή erythromicron που από όσα διάβαζα είναι μικροθηρευτές?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για τα erythromicron δεν παιρνω ορκο, αλλα για τα cpd ξερω σιγουρα απο πειρας οτι δεν πειραζουν γονο, ουτε δικο τους ουτε απο αλλα ειδη. Παράθεση:
![]() Και για να σε ψησω κι αλλο, κοιτα...κοιτα...ειναι κουκλια ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εισαι παλιανθρωπας
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω και εγω μια πενταδα.
Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι μαλλον ολα τα ψαρια του WI ειναι αρσενικα.Αν ξερεις Αλεξ τοποθετησου επι του θεματος.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ονομασία ψαριού (dario dario) | Dukas karolos | Αναγνωρίσεις ειδών | 16 | 07-07-10 11:01 |
Μπορει ενα καρφουρισιο να γινει ομορφο?-Φορος τιμης στον RAVEN | kwstas_original | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 41 | 07-02-10 13:25 |
το ομορφο αλλα πολυ αγριο Petrochromis Trewavasae | thanasis76 | Tanganyika | 6 | 31-12-09 17:00 |