|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ σ΄αυτά τα λίτρα θα έβαζα tropheus ....αλλά περί ορέξεως....
Πάντως (λέω εγώ τώρα ![]() ![]() Χρειάζεσαι έξυπνο στήσιμο της πέτρας,των κοχυλιών και των φυτών για να οριοθετούνται περιοχές και να υπάρχουν πολλές και κατάλληλες κρυψώνες. Καλή επιτυχία στο εγχείρημα (και στην ανεύρεση ψαριών,τέτοια εποχή)! |
|
||||
|
||||
![]()
τροφεους!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σιγα σιγά θα μπούν τα ψάρια.
και μια πρόχηρη λίστα: 2 ζευγάρια Stappersi (έχω) 2 ζευγάρια Leleupi (έχω βρεί) 1-2 ζευγάρια L. Ocellatus (gold) (εχω βρεί) 2 χαρέμια Multis (έχω) 1-2 ζευγάρι Calvus (...) 1 ζευγάρι Julidochromis (εχω δεί σε αρκετά petshop) 1 ζευγάρι L .Caudopunctatus (...) 1 ζευγάρι Ν. Βrichardi (...) και η ομάδα Cyprichromis...(...) Τι λέτε? όλα αυτά μπορούν να μπούν μαζί σε ένα ενυδρείο 180x50x60?? |
|
|||
|
|||
![]()
Δυο μονο ειδη σαλιγκαροψαρων. Εχεις ηδη multies και stappersi (μη βαλεις stappersi με ocellatus θα σκοτωθουνε), που ειναι δυο "περιοχες" με κελυφη σαλιγκαριων. Καλο θα ηταν να φτιαξεις μια περιοχη με σαλιγκαρια και να βαλεις τα multies, και μετα απο λιγο καιρο, αφου εχεις "ετοιμο" το μερος με την αμμο που θα ειναι η δευτερη περιοχη, να ριξεις τα stappersi αφου τα πιασεις απ το αλλο ενυδρειο ΜΑΖΙ με τα κελυφη τους. Εννοειται οτι οι περιοχες θα ειναι αρκετα χωρισμενες, το 180 μηκος σου δινει την δυνατοτητα να κανεις 4 ωραιες περιοχες: πετρες - αμμος -πετρες - αμμος.
Για την υπολοιπη συνθεση συμφωνω με Κλεοβουλο. |
|
||||
|
||||
![]()
Απο στήσημο παιδιά κάποια ιδέα???
Πρώτη φορά με τόσο μεγάλο ενυδρείο και τα έχω χάσει... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για να σας δώσω μια ιδέα... εκανα ένα σχεδιο πως θα στηθεί... περιμένω σχόλια... οποιος μπορεί ας βοηθήσει με το στήσημο για όσο το δυνατών περισσότερα είδη και κοχυλόψαρα και πετρόψαρα...???? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
πως θα είναι 4 περιοχες? στις 2 ακρες πέτρες και στην μέση 2 περιοχές με κοχύλια??
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα εναλλάξ...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SETUP απο την αρχη | gaitan_chris | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-11-08 13:15 |
Setup 180 Λιτρων | Tricky | Malawi | 25 | 28-11-07 17:53 |
setup νερου | kosa11 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 16-01-06 10:02 |
sxetika me to setup.. | inser | Malawi | 22 | 21-04-04 01:20 |