|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ειναι μικρο.Θα χρειαστεις φιλτρο.
Ναι Γιαννη οπως το βλεπεις ειναι,αυτο δινουν για φιλτρο 100 λιτρων... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Του οποιου οι οδηγιες ομως λενε οτι ειναι για ενυδρειο 60αρι!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ρε δεν ειμαστε καλα.Γιατι τα αλλαξανε;Που πηγανε εκεινα με την πλατη και τον χωρο για βιολογικο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το οποιο φιλε μου να το υπολογιζω στο 100αρικο δλδ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τα βανακια και τα σφουγγαρια του. http://www.osmosisaquariums.gr/index...emid=1&lang=el
Αγοραζεις και χυμα siporax και καθαρισες. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ή περιμενεις στις αγγελιες του φορουμ οπου παιζει στα 40-55 κομπλε!
|
||||
|
||||
![]() ![]() Βρηκα κι αυτο... ΕΗΕΙΜ 2210 Manufacturer Τιμή: ¤33,80 Κάντε μας μια ερώτηση για αυτό το προϊόν. Το 2210 Aquaball της EHEIM, είναι ένα μικρό εσωτερικό φίλτρο που καλύπτει τις ανάγκες ενυδρείου μέχρι 160 λίτρα. Ανήκει στη σειρά Aquaball, την πιό καινούρια σειρά εσωτερικών φίλτρων της EHEIM.Με το νέο σχεδιασμό, η επιλογή της ροής του νερού είναι πολύ απλή υπόθεση, αφού γίνεται με μια και απλή κίνηση του κυκλοφοριτή.Επίσης διαθέτει ρυθμιστή ροής και δέχεταο οξυγονοτή για καλύτερη οξυγόνωση του νερού. |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα ειναι.
Το εχω στο 70αρι μου,θα ηταν καλυτερο ομως μια και κανεις την αγορα να επερνες εξωτερικο.
|
||||
|
||||
![]()
Εξηγησε μου φιλε μου τη διαφορα εσωτερικου-εξωτερικου φιλτρου, γιατι κατι δεν εχω καταλαβει ακομα. Γιατι να προτιμησει καποιος εξωτερικο;
|
||||
|
||||
![]()
Καλο ειναι και αυτο αλλα το μεγαλυτερο ειναι καλυτερο γιατι εχει περισσοτερο χωρο για υλικα(3 λιτρα),γυρναει περισσοτερες φορες την ωρα τα λιτρα σου και τελος κανει και για μεγαλυτερο ενυδρειο(για το μελλον).
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπομονη λοιπον... Δε θελω να βιαστω βλεπετε! Θελω να τα κανω ολα σωστα!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- ------------------------- ![]()
Η έλλειψη επικοινωνιας θα είναι η αρχή του τέλους του ανθρώπινου γένους! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantin79 : 27-07-10 στις 19:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα να παρεις ενα εξωτερικο φιλτρο και να βαλεις χυμα σιποραξ,οπως σου ειπαν και οι υπολοιποι.
Τα 2,4,5,6,8,9 δεν τα χρειαζεσαι οπως και τον κυκλοφορητη ,τεστακια παρτα ολα μαζι σε βαλιτσακι π.χ της API, τα 19 και 20 εεεεεε γουστα ειναι αυτα,και αντι για αφισα βαλε ενα σκουρο χαρτονι (μαυρο,σκουρο μπλε) ------------------------- και το 23 δεν το χρειαζεσαι.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsilojohn : 27-07-10 στις 19:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παρε ενα εξωτερικο φιλτρο με τα σφουγγαρια του και γεμισε το siporax,παρε το βαλιτσακι με τα τεστ της api,αποφασισε πως θελεις το ενυδρειο σου(φυτεμενο,με πετρες κτλ)και με τι ψαρια για να παρεις την καταλληλη αμμο και υποστρωμα αν χρειαστει(σε φυτεμενο) και προχωρας.Τα υπολοιπα διακοσμητικα δεν χρειαζονται(εκτος αν σου αρεσουν οποτε παω πασο).Μπορεις να βαλεις μια ριζα και μερικα ευκολα φυτακια(ή΄πετρες αν πας σε κιχλιδες)που θα ομορφηνουν πολυ το ενυδρειο σου και το μονο που θα ζητανε ειναι ενα υγρο λιπασμα(για τα φυτα) και αλλαγες νερου καθε εβδομαδα(που ετσι κι αλλιως θα πρεπει να κανεις)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαι ακομα με την εξης απορια ομως... Να χρησιμοποιησω τον Θερμαστατη που εχω με 400λ/ω που ηρθε πακετο με το ενυδρειο που πηρα ή εχετε να μου προτεινετε καποιον αλλο. Ειχα βρει μια προσφορα στο ιδιο site αλλα υπηρξε μια "διαφωνια"(και δικαιολογημενα) με τον φιλο μας τον Γιαννη οσον αφορα το μηκος, λεπτομερεια που μου ειχε διαφυγει!
Λοιπον?
|
|||
|
|||
![]()
Να τον κρατήσεις τον θερμοστάτη...
Έχω ακριβώς τον ίδιο στο ίδιο ενυδρείο... Μην ξεχνάς ότι βάζοντας άμμο, πέτρες, ξύλα θα μειωθούν και άλλο τα λίτρα σου οπότε είσαι μια χαρά |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτά-καταστήματα-κόστος | Sophie | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 24-09-09 15:34 |
Κόστος θαλασσινού ενυδρείου! | gfdimopo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 13-07-08 14:55 |
Κόστος εργατικών??? | dizio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 14-04-08 02:02 |
Κόστος ΔΕΗ | dimitrig | Λοιπός εξοπλισμός | 0 | 03-01-07 13:12 |
Ο Κότσος μου αρρώστησε | nickall13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 16-03-06 00:59 |