|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
χθες που το πηρα ειχε αλλα δυο! Αν ψηνεσαι, φυγε αυριο και παρε! xexexe!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
81E! Στειλε την γιατι ενας τυπος με ειδε και το γλυκοκοιταζε!
------------------------- Υπομονη υπαρχει πολλη φιλε μου! θελω να το κανω υπεροχο! Θελω να το στησω σιγα σιγα, να ξεκινησω μετρησεις κ τελος να το κατοικησω! Το forum ειναι ιδιαιτερα επιμορφωτικο και το συμβουλευομαι πολυ! Μου φανηκαν βουνο βεβαια τα τεστ που πρεπει να κανω! θα πρεπει να ξεσκονισω ταβιβλια της 1ης δεσμης μου φαινεται! χεχεχε!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantin79 : 26-07-10 στις 01:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν εχει το φιλτρο-πλατη μια χαρα κανει αρκει να το τιγκαρεις με βιολογικα υλικα. δεν ειναι απαραιτητο να πληρωσεις για ενα φιλτρο οσο σου βγηκε ολο το ενυδρειο.
εκτος αν αλλαξαν τα φιλτρα τους. ειναι ευκολο να βαλεις μια φωτο?
|
||||
|
||||
![]()
Πήρα το ίδιο ενυδρείο πριν από 4 μήνες περίπου. Είχε εσωτερικό φίλτρο το οποίο το αντικατέστησα μα το εξωτερικό EHEIM 2211 (300Lt/h, 40 euros).
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βλεπω τιποτα.........
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σ'ευχαριστω φιλαρακι! Ειμαι σιγουρος οτι με και με τη βοηθεια του φορουμ ολα θα πανε οπως τα ευχομαι... ΤΕΛΕΙΑ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν βλεπαμε και την φωτο του φιλτρου σου θα μπορουσαμε να σε βοηθησουμε ακομα περισσοτερο...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ πήγα σήμερα σε αυτό της Ν.Ιωνίας και είχαν εξαντληθεί όλα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στο Αλιμου, κατω απο τα Τζαμπο! Το Σαββατο ειχαν ακομα τρια μαζι με το δικο μου!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτά-καταστήματα-κόστος | Sophie | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 24-09-09 15:34 |
Κόστος θαλασσινού ενυδρείου! | gfdimopo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 13-07-08 14:55 |
Κόστος εργατικών??? | dizio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 14-04-08 02:02 |
Κόστος ΔΕΗ | dimitrig | Λοιπός εξοπλισμός | 0 | 03-01-07 13:12 |
Ο Κότσος μου αρρώστησε | nickall13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 16-03-06 00:59 |