|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Πάνο. Η θερμοκρασία πάνω απο 29 δεν πήγε ποτε. τωρα με τους καυσωνες την κραταω 26 με 28 , το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως έβαλα παραπάνω λίπασμα και τις επηρέασε. τώρα εχω αφεραίσει ολα τα σάπια φύλλα και το καλό είναι οτι βγάινουν καινούργεια συνέχεια. και να σου κάνω και μία άλλη ερώτηση , τις παραμέτρους του νερού πως τις βλέπεις?? νομίζω είναι καλές για γκάπυ , αν και το PH σε μερικές μετρήσεις πάει προς τα πάνω 7,8 , πώς μπορώ να το ρίξω?
Υ.Γ . Γειά σου και εσένα halvas69 ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι να το ριξεις ?? μια χαρα ειναι. και μη σε απασχολει η εξατμιση...σηκωνει να ανεβει κι αλλο η σκληροτητα...
![]() τα νιτρικα σου αν ειναι οντως 50 κανε παραπανω αλλαγες να τα μειωσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 24-07-10 στις 18:56 |
|
|||
|
|||
![]()
Προφανως οι κρυπτοκορινες σου περασαν την ασθενεια των κρυπτοκορινων (melting). Το εχω παθει 2 φορες, και καθε φορα τα φυτα ανεκαμπταν και αφου ελιωναν ολα τους τα φυλλα, ξαναεβγαζαν νεα και συνεχιζαν να αναπτυσσονται οπως πρωτα.
Κανεις δεν ειναι σιγουρος τι φταει και λιωνουν ετσι ξαφνικα, γινονται εικασιες για αυξημενα νιτρικα παντως. Το μονο επικινδυνο ειναι αν υπαρχουν ευαισθητες γαριδες μεσα στο ενυδρειο, γιατι λιωνοντας οι κρυπροκορινες βγαζουν μια τοξικη ουσια που μπορει να τις βλαψει. |
|
||||
|
||||
![]()
Για τις κρυπτοκορίνες δες εδώ , κυρίως από το #6 και μετά
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με CPD, help !!!!! | Roi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 05-12-09 21:09 |
NO3 πρόβλημα | AlexandraT | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 33 | 28-11-08 23:32 |
πρόβλημα.. | tie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-08 01:02 |
Πρόβλημα;;;;; | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 04-02-08 08:48 |