|
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έχω πάρει το ενυδρείο μου και νομίζω κατέληξα στα ψαράκια που θα βάλλω μέσα.
Κατέληξα σε 7 γκάπυς(2 αρσενικά-5 θηλυκά) και 4 ξιφοφόρους(1 αρσενικό-3 θηλυκά).Είναι εντάξει αυτός ο συνδυασμός για δημιουργία κοινωνικού ενυδρείου 120 λίτρων; |
|
||||
|
||||
![]()
Σαν συνδυασμος μια χαρα ειναι,απλα στην θεση σου θα εβαζα 1 χαρεμακι γκαπυ και οχι δυο.Μπορει στην αρχη να σου φαινεται αδειο το ενυδρειο με τα λιγα ψαρακια αλλα πιστεψε με σε λιγο καιρο θα γεμισεις απο τις γενες τους(εννοειτε πως θα βαλεις καποια πανευκολα φυτακια για να κρυβονται τα μικρα ωσπου να μεγαλωσουν).Καλη συνεχεια.Ασχετο αλλα ενυδρειο που βρηκες τελικα και ποσο;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πέρασα μια βόλτα και από τα καρφούρ και μάλλον τις προηγούμενες μέρες έτρεχε προσφορά αλλά είχαν τελειώσει τα αποθέματα.Είχε μείνει μόνο ένα δείγμα του ενυδρείου(διαστάσεις περίπου 60x40 στα 80¤) και μέσα αργοπέθαιναν ένα χρυσόψαρο και ένα σκαλάρι(μάλλον). ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι λέτε για το Aquadream 100;
http://www.cheapet.gr/catalog/produc...roducts_id/713 Το έχω βρει σε pet shop 150¤ χωρίς έπιπλο και από αγγελία μεταχειρισμένο μαζί με το έπιπλο 100¤.Νομίζω ότι με τον βασικό εξοπλισμό και ένα εξωτερικό φίλτρο που θα του βάλλω είμαι εντάξει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΛΙΜΝΗ 12,500 λίτρα (Βήμα προς βήμα) | in the pond | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 286 | 27-03-14 11:21 |
Η Λιμνούλα μου (βήμα-βήμα) | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 110 | 03-12-13 01:28 |
Ωραίο στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 28-04-09 09:19 |
Το νέο μου ενυδρείο βήμα-βήμα... | Shark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 12-07-08 08:25 |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |