|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ πάλι πέρυσι στους αντιπαξους κερκυρα έκοψα τον λεμο απο ενα μπουκάλι πλαστικό νερου εμφιαλωμένου το τοποθέτησα ανάποδα μεσα στον κορμο του καθως ειχα πλατύνει και το στόμιο εβαλα μεσα σπασμενο αχινό και το πάρτι ξεκίνησε επιασα τα πανεμορφα μεσογειακά γρασακια ακομη και ενα μικρο ροφελι μπηκε στο μπουκάλι
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο δες το βιντεάκι με την τεχνική που λέει ο Panoscorfu : http://www.youtube.com/watch?v=KKtvPMcpc_g
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() και αν δε βαρεθω να βγω στην αναζητηση διχτυου..ισως και το κολπο του Αλεξανδρου...
|
||||
|
||||
![]()
Εγω το ειχα κανει και ειχε πετυχει.
|
||||
|
||||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=DG_Ze_DeP0Q
εγω παιδες μετα απο αυτο το βιντεακι, ουτε ημερισιο μπανιο δε θα ρισκαρα!! μπρρρ!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κιούρτος ....
ξέρετε τι είναι? πιάνει τα πάντα όλα χωρίς να τα πληγώσει καθόλου και χρησιμοποιείται κατα κόρον χιλιετίες ολάκερες. είναι ένα συρμάτινο κλουβί που η είσοδός του είναι έτσι φτιαγμένη που τα ψάρια μόνο να μπούν μπορούν νυχτερινή κατάδυση πάντως είναι ότι πρέπει πραγματικά μοναδικό θέαμα και έχεις όλον τον χρόνο να θαυμάσεις και σχεδόν και να αγγίξεις τα ψάρια πολλά είδη δε που είναι νυχτόβια πραγματικά τα φχαριστιέσαι την νύχτα όπως τα χταπόδια ας πούμε που χορεύουν στο φώς του φακού τα μουγκριά που μπορεί και να σε τρακάρουν όπως κολυμπάς οι φώκιες είναι ότι καλύτερο μπορεί να συναντήσεις,απίστευτα γλυκά ζώα οι κίνδυνοι που υποψιάζεσται υπάρχουν και την μέρα |
|
||||
|
||||
![]()
Πιο πολυ πρεπει να φοβαστε κανα λιμενικο με φακο το βραδυ στη θαλασσα παρα τις φωκες....
![]() ------------------------- χα0χ0αχ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 12-08-11 στις 20:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι καλά
σιγά μην έρθει λιμενικός......... εγώ αμάν κάνω να έρθει ένας 27 χρόνια βουτάω τα πρώτα 10 έκανα τακτικά νυχτερινό ψαροντούφεκο τα υπόλοιπα 12 βούταγα συχνά νύχτα χωρίς ντουφέκι και τα τελευταία 5 που έχω μπλέξει με την δουλειά βουτάω που και που απο πολυσύχναστες παραλίες που έχουμε πάει απλά για μπανάκι μόλις πάει να σουρουπώσει (και πάλι χωρίς όπλο) αλλά κάποιος δεν έχει βρεθεί να με καρφώσει???? θέλω να στήσω έναν καβγαδάκο που με διακόπτουν ενώ δεν ψαρεύω ![]() γιατί αυτό που απαγορεύεται είναι το ψάρεμα όχι η βόλτα |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=XoZrM...ure=grec_index
κι εγω επιμενω πως..οι πιθανοτητες ενας ανθρωπος να του κανει κακο του καρχαρια ειναι περισσοτερες αλλα.. για φαντασου να των δεις Live!!! ω ρε φιλε σοκ!!! σιγουρα ειναι μαγικα μεσα στη θαλασσα αλλα..μπρρρ!!! ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συνθεση ψαριων | antonis15 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 02-05-09 21:10 |
Επιλογη ψαριων | barcelonista | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 19-02-09 15:13 |
θανατος ψαριων | docrx8 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 05-05-08 16:56 |
Συνδυασμος ψαριων | orck | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 14-07-07 12:04 |
αναζητηση ψαριων | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 05-02-07 11:42 |