|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ριζοχαρτο σαν φοντο δινει απειρες επιλογες για φωτισμο backlight. Αν βαλεις πισω στον τοιχο ενα γαλαζιο χαρτονι και το φωτισεις με λευκο φως, θα εχεις ανα ωραιοτατο blue sky φοντο. Aν παιξεις με συνδυασμους φοντου, φωτιμου και ρυθμισεις μηχανης, οι αποχρωσεις που μπορεις να δημιουργησεις, ειναι απειρες !
|
|
||||
|
||||
![]()
μια ερωτηση ποτε να αρχησω την λιπανση ????
εχει περασει ενα μηνας σχεδον. αλγες δεν εχω παρα μονο πανω σε μερικα φυλλα απο καποια φυτα εχει πιασει λιγο πρασινο φως ειμαι στις 8 ωρες σετ Β 4 ωρες σετ Α απο λιπασματα εχω ολη την σειρα seachem |
|
|||
|
|||
![]()
Ξεκινα με καλιο και ιχνοστοιχεια μονο και κανε μετρησεις για να δεις που βρισκεσαι απο ΝΟ3 και ΡΟ4.
|
|
||||
|
||||
![]()
P04 test δεν εχει No3 ειναι χαμηλα καπου στα 10
δωσεις μικρες ετσι 1/3 απο το κανονικο και βλεπουμε σωστα? |
|
|||
|
|||
![]()
Καλιο και traces ξεκινα κανονικα με δοση αναλογη με την φυτομαζα σου ( η seachem προτεινει δοσεις για φουλ φυτεμενα).
Για τα υπολοιπα θα ελεγα να περιμενεις λιγο ακομη και να ξεκινησεις οταν δεις οτι τα φυτα "φευγουν" σε αναπτυξη και αρχιζουν να το ζητανε. Αν νομιζεις οτι πρεπει να ξεκινησεις πληρη λιπανση, τοτε ξεκινα με παρα πολυ μικρες δοσεις ( σταγονες) , ισα να συνηθιζει το συστημα και αυξανεις σταδιακα, καθε 10-15 μερες. Παραλληλα θα αυξανεις και φωτοπεριοδο ε; |
|
||||
|
||||
![]()
ναι η φωτοπεριοδος δεν ειναι ακομα φουλ
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιαννάκη πολύ ωραία η διακόσμηση ( μόλις τώρα το είδα)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι γινεται οταν η BGA μουλαρωνει και δεν θελει να φυγει??? | olga | Αρχάριοι γλυκού νερού | 43 | 26-02-10 00:01 |
Οταν ο πετσοπας ειναι λιγακι απροσεκτος... | gouts0unin | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 11-01-10 18:36 |
Οταν ενα φυτεμενο αφηνεται στην τυχη του ! | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 16-12-09 16:15 |
ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? | LOUKAS2007 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 05-10-07 09:32 |
Οταν τα 750 λιτρα αρχιζουν να γινονται πραγματικοτητα... | Discos | Malawi | 11 | 26-01-03 14:51 |