|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Α, μάλιστα!!! Τώρα κατάλαβε κι η πόντια! Στις πρώτες φωτο νόμιζα ότι έβλεπα τον πάτο ενώ είναι η πλάτη. Εκείνο το ξύλο που έβαλες ψηλά, εκείνο με μπέρδεψε.
Μπράβο!!! Πολύ όμορφο!!! Το ωραιότερο φυτό για μένα είναι το αδίαντο!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια ερωτηση γιατι μου αρεσουν τα viv
τα τζαμια δεν ειναι παντα βρωμικα απο υγρασια ??? πως το βλεπεις??? και μεσα στο σπιτι δεν εχει πολυ υγρασια ο χωρος που ειναι το viv ???? |
|
||||
|
||||
![]()
Θολά ειναι τα τζάμια όχι βρώμικα…
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλα δεν το βλεπεις λογο υγρασιας μπορει καποιος να βγαλει μια φωτο απο μπροστα με κλειστα τα καπακια και με την υγρασια που πρεπει να εχει για τα φυτα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να δεις τα φυτά φίλε μου (όχι πεντακάθαρα όμως ), αλλά για πιο λόγο να προσπαθήσει να βγάλει κάποιος φωτογραφίες με υγρασία αφού δεν θα φαίνετε καλά το περιεχόμενο…? Αφού μπορεί να το καθαρίσει…και να βγάλει όσες φωτογραφίες θέλει?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχα λαθος καταλαβες την φωτο την θελω για να δω πως θα το βλεπω αν το κανω στο σαλονι μου το 90% της μερας
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
vivarium σε φωταγωγο | kalomoiris | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 23 | 23-07-10 18:00 |
vivarium!!!!E NAI ΖΗΛΕΨΑ | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 9 | 14-03-10 11:51 |
Ε και γω ζηλεψα!Vivarium | rottbea | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 8 | 14-03-10 03:48 |
Vivarium | gwgw | ¶λλα ζώα | 38 | 25-01-07 15:42 |