|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μονο τα δικα μου ειναι "εκπαιδευμενα" και δεν πειραζουν τιποτα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειναι ποιο λαιμαργα με τα φυτά απο ότι αυτά με τις διπλες ουρές και τα στρογγυλα σώματα.Αλλά ούτε και αυτό είναι απολυτο.Θυμάμε πως όταν εβαζα οραντα σε ενυδρειο με βαλισνέριες δεν εμενε τίποτε.Τώρα τελευταία με τα ranchu που έχω δεν αγγίζετε τίποτε. Για πες μας maneni την δική σου εμπειρία; Να μην παραλείψω να ευχαριστήσω τον Τηλέμαχο για την λίστα των φυτών που μας κατέγραψε. |
|
||||
|
||||
![]()
ε σιγα τωρα τον κοπο δεν χρειαζονται ευχαριστιες
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εμενα δεν μου εχουν πειραξει τα φυτα. Μονο καμοια φορα βλεπω το κερατοφυλλο μαδημενο. ΤΟ οποιο ομως αναπτυσεται τοσο γρηγορα που δεν καταλαβαινει τιποτα. Κατα τα αλλα εκεινο που μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση ειναι οτι δεν αγγιζουν τα φυτα του ενυδρειου αλλα τσακιζουν οτι αλλο τους ριξεις (μαρουλι, κλπ)
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκτος από το κερατόφυλλο ποια άλλα φυτά έχεις και τι ποικιλία είναι τα χρυσόψαρα σου,γνωρίζεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
τωρα εχουν μεινει 2 χρυσοψαρα, ενα κοινο ή commet και ενα blackmoore.
τα φυτα που εχω ειναι Elodea (Egeria) densa Hygrophila corymbosa Ludwigia repens Rotala macrandra Vallisneria Hygrophila polysperma Limnophilasessiliflora Rotala rotundifolia Anubias εχιωοδορους κρυπτοκορινες |
|
||||
|
||||
![]()
Ενδιαφέρουσα περίπτωση.Αν θα ήθελες μια παρουσίαση του
ενυδρείου σου με συνοδεία φωτογραφιών στην ανάλογη κατηγορια (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=162) θα ηταν επιθυμητή. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω αν εχει νοημα πλεον. Το ενυδρειο το διαλυω γιατι απο εβδομαδα ερχεται το καινουριο (μεγαλυτερο) οπου πλεον θα βαλω τροπικα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο με χρυσόψαρα !!! | parpdim | Χρυσόψαρα | 3 | 31-01-10 19:04 |
Ενυδρείο για Χρυσόψαρα! | aggelospgr2010 | Χρυσόψαρα | 11 | 23-01-10 14:19 |
Φυτά και χρυσόψαρα... | ThDam | Χρυσόψαρα | 4 | 14-02-05 10:13 |
Χρυσόψαρα και φυτά. | ThDam | Χρυσόψαρα | 2 | 18-10-04 02:00 |
Φυτά για χρυσόψαρα??? | giannis1976 | Χρυσόψαρα | 2 | 14-02-04 03:16 |