|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Και επιτέλους, το αρσενικό κριμπένσις άρχισε να φλερτάρει με την θυληκιά !! Εδώ και 2 μήνες όποτε τον πλησίαζε αυτός την έδιωχνε. Αφού είχα αρχίσει να ανυσηχώ μηπως και την κουνούσε την Αmania gracillis αλλά τελικά πρέπει να είναι ΟΚ.
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλι και πάλι το ενυδρείο σου! Βέβαια να πω την αλήθεια το περίμενα κάπω πιο φουντωμένο. Η super cuba του Σταύρου μάλλον
![]() Εκείνα τα φουντωτά κοτσανάκια πάνω από την κρυπτοκορίνα τι είναι; Οι ότος υπάρχουν ακόμα; Σε βλέπω σύντομα με μικρά με τα κουνελόψαρα που έχεις! ![]() ¶ντε, καλή συνέχεια ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις κλάδεψα ...
Super cuba τέλος, δοκίμασα και με glosso αλλά δεν.... Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που άλλαξα υπόστρωμα. Φουντωτά κοτσανάκια υποθέτω ότι εννοείς ότι απέμεινε από τενέλους, blyxa και λίγο glosso. Οι όττος υπάρχουν αλλά έχασα έναν εδώ και καιρό, από ατύχημα, όταν σφηνώθηκε μέσα στην είσοδο ενός κυκλοφορητή (και δεν ξαναείδα γένα)
|
||||
|
||||
![]()
Αποκλειεται να σφηνωθηκε otto σε κυκλοφορητη....
![]() Λεωνιδα ειναι σουπερ το ενυδρειο,ολα του τα σταδια μεχρι στιγμης μου αρεσουν.Ετοιμασου..την δευτερα στον καφε θα σου φερω κλαδεμα ![]() ------------------------- Ο theodor λεει ''πανω'' απο την κρυπτοκορινα,μηπως εννοει το stargrass? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη olga : 15-07-10 στις 15:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Nαι Όλγα, έχεις δίκιο...πάνω από την κρυπτοκορίνα μάλλον εννοεί την Hygrophila corimbosa.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Bokostas....που το μυριστηκες βρε θηριο το κλαδεμα σε ασχετο ποστ,περαν των αγγελιων????????? Σου υποσχομαι ομως τα αμεσως επομενα.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
"τσάμπα", "κούτρα", κλπ, τώρα προσπαθώ να εξελίξω την έκδοση 1.02 που θα απαντάει αυτόματα με τις λέξεις: "τα θέλω εγώ", "έρχομαι" κλπ. ![]() Η έκδοση 1.03 θα ρίχνει αυτόματα μπινελίκια στον Πάνο και θα του απαγορεύει την πρόσβαση στις αγγελίες και τα πμ. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παρακαλείσθε να συνενοήστε με πμ για τα κούτρα κλαδέματα, γιατί διαβάζουν κι άλλοι και σκάνε από τη ζήλια τους.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
30 ΛΙΤΡΑ | Βιβή | Αρχάριοι γλυκού νερού | 38 | 04-10-08 00:27 |
10 Λιτρα | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-04-08 09:04 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Δίσκοι | 15 | 27-10-07 10:05 |
ψαρια VS λιτρα | octania246 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 30-05-07 20:51 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |