|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
απο πλευαρας μου εχω χρησιμοποιησησει φυλλα και ξυλα...βελανιδιας, αμπελου και πλατανου. μπορεις αφοβα με αυτα να πειραματιστεις. επισης ο αλεξανδρος ξερω πως εχει χρησιμποιησει και φυλλα μανωλιας.
οσο για την καρυδια..θα σου προτεινα να ψαξεις στον ιστο για το αν εχει χρησιμοποιησει καποιος αλλος...σιγουρα δεν ειναι καταλληλα ολα τα δεντρα....διασταυρωσε καλυτερα κατι πριν το πραξεις. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ παιδιά
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω βαλει φυλλα καστανιας και καρυδιας σε 30λιτρο ενυδρειο με γαριδες και δεν ειχα προβλημα....αλλα αν το φοβασαι βαλε πλατανοφυλλα που τα βρισκεις ευκολα και ειναι και τσεκαρισμενα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο πειρας εχω στον χωρο μου καρυδιες μεγαλες. Οταν πεσει καποιο φιλο εστω και ξερο και μεινη αρκετο διαστημα επανω σε καποια βαρκα αφηνη ενα σημαδι που βγαινει δυσκολα δεν ξερω τι μπορει να προκαλεσει σε ψαρια και ενιδρυο. Αλλα κανε δοκιμη πρωτα γιατι βγαζει ενα καφε χρωμα.
|
|||
|
|||
![]()
Απο καιρο ήθελα να ρωτησω και με την ευκαιρια εδω:
Εχω καστανια σε αυλη που ως γνωστον δεν ειναι ψεκασμενη. Τον Οκτωβριο γινεται χαμος απο πεσμενα ξερα φυλλα. 1. Ειναι καταλληλα για μειωση του PH ? 2. Αφου γινει ενα ελαφρο βρασιμο-για να σκοτωθουν τυχον μικροοργανισμοι υποθετω, πως τα τοποθετουμε? στο βυθο χυμα ή σε "καλτσα"? 3. Χρειαζεται κατι αλλο?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυλλα για ενυδρειο??? | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 61 | 10-01-10 17:33 |
Φυκια??? | Nikos! | Φύκη -€“ ¶λγες | 4 | 25-12-08 22:19 |
Φυλλα Αμυγδαλιας | panousojet | Δίσκοι | 6 | 26-02-08 22:31 |
φυλλα; | fishme1 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 19 | 09-01-08 11:43 |
Ξερα φυλλα? | Carebean pirate | Δίσκοι | 13 | 06-08-07 16:47 |