|
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Για το αλλο που λες, δεν ισχυει.. Οτι ψαρι εχω το συμπαθω το ιδιο, ειναι αυτο που λεμε.....πιο δακτυλο να δαγκωσω και να μην πονεσει!!!! ------------------------- Παράθεση:
MY POND ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ...ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andros : 11-07-10 στις 17:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
¶ντε κάνε παρουσίαση με τα βατράχια μήπως δημιουργηθεί και καμιά υποκατηγορία στης λίμνες με αμφίβια και ερπετά. Σου έχω φωτογραφίες με γυρίνους ευκαιρία ψάχνω να της ανεβάσω. ![]() Αυτά δεν είναι koi http://www.youtube.com/watch?v=0cwVeIVZY18 φώκιες είναι. ![]() Και να θες να τα μαγειρέψεις δεν χωράνε στο φούρνο. ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
koi keepers ...χμμμμ κρατωκοικαδεεεεες?
![]() ![]() Παρακληση ρε παιδες βαλτε και αλλα αναλογα βιντεοοο! ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Τωρα που το ξανασκεφτομαι koi keepers δεν θα πρεπει να εχετε σχεση με τους goalkeeper?
|
||||
|
||||
![]()
τη λιμνη σου τη θαυμαζω πολυ καιρο
αλλα τα ψαρια σου τωρα τα ειδα και ζηλεψα νασαι καλα να τα χαιρεσαι |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|