|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θα εφαρμόσω τις προτάσεις σου τόλη . και οποαδήποτε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάθε φορά και πιο όμορφο φίλε Γιάννη…
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να σαι καλά
![]() αλλά τα άτιμα τα φυτά, η διατήρηση τους είναι επιστήμη, διαβάζω ότι πέσει στα χέρια μου και ακόμα δεν έχω ξύσει ούτε την επιφάνεια, σήμερα που γράφω αντιμετωπίζω διάφορα προβλήματα με τα φυτά, θα ανοίξω άλλο θέμα για να μου προτείνεται αντιμετώπιση-λύση προβλημάτων. δεν ρίχνω τίποτα άχω πρόβλημα με τα φυτά, προσθέτω λιπάσματα με πνίγουν οι άλγες. πώσ θα βρώ τη χρυσή τομή? |
|
||||
|
||||
![]()
άποψη μου φίλε Γιάννη δεν παίζει ρόλο μόνο η θεωρία αλλά περισσότερο η πράξη.. τα φυτεμένα υψηλών απαιτήσεων χρειάζονται συνεχή παρακολούθηση, πειραματισμό, σταθερές συνθήκες κλπ... (και υπομονή
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πιστεύω οτι είναι απο τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προσπάθειες που έχουμε δει εδώ και καιρό στην Ελλάδα... ΜΠΡΑΒΟ!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ αποστόλη για τα καλά σου λόγια.
γιάννη σε περιμένω, να τα πούμε από κοντά ![]() αντώνη και οι άλγες και τα προβλήματα έχουν το ρόλο τους σαν μέρος του χόμπυ και μας κρατάνε σε εγρήγορση( αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν θα μου έλειπαν ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσπάθεια για βιοτοπικό | ΧρήστοςΠ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 59 | 26-06-10 17:30 |
Νέα προσπάθεια με Μονομάχο. | hellenicsun | Bettas | 3 | 19-06-09 10:36 |
Προσπάθεια | anasios | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 30 | 30-07-08 19:56 |
¶λλη μια προσπάθεια!! | aggeliki_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-05-08 21:43 |
Προσπάθεια Νο 2 | chrisx | Δίσκοι | 14 | 29-03-07 21:06 |