|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
συνδυασμο πετροψαρων και σελντουελερς προτεινω ταγκανυκα παντα
και ασφου θες μπουλντοζες τα μουλτι ή τα οσελατους ειναι οτι πρεπει |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως αν θέλεις μπορείς να βάλεις ένα ζευγαράκι julidochromis αλλά δεν σκάβουν την άμμο, προτιμούν τις πέτρες
![]() Έχω και ένα αρσενικό Transcriptus για χάρισμα, οπότε αν ενδιαφέρεσαι πες μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη δεν ξέρω! Να τα πιάνει λίγο το μάτι να μην τα ψάχνω! Όμως δεν μου αρέσει το θέαμα των κελύφων στεριανών σαλιγκαριών μέσα στο ενυδρείο!
Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
![]() εμ... ε, αυτό το κουκλί το bolbitis heudeloti ![]() Τόλη πόσα μπορώ να βάλω στα 100 λίτρα; (+πέτρες, ξύλα κ.τ.λ.=λιγότερα λίτρα) Γιώργο όμορφο το ψαράκι Transcriptus! Δεν ξέρω αν μου ταιριάζει! Θα δούμε!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Lucy μπορείς να δοκιμάσεις με ένα χαρέμι Labidochromis (κιτρινα) ή Pseudotropheus aurora που είναι το ίδιο όμορφα. Δηλαδή συνολικά για 4 ψαράκια.
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη μου αρέσουν, αλλά πρέπει να ξέρω τι παραμέτρους χρειάζονται για να ζήσουν σωστά.
Έκανα πάλι έναν πίνακα όπου σημειώνω τις ιδανικές συνθήκες που χρειάζεται κάθε είδος. Θέλει όμως πολύ ψάξιμο στο διαδίκτυο, Μήπως έχετε να μου προτίνετε κάποιο σαιτ με σωστές πληροφορίες για να μην ψάχνω με τις ώρες;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lucy : 09-07-10 στις 12:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για κιχλίδες μαλάουι...
Συνθήκες νερού: Ζουν σε αρκετά σκληρό και καθαρά αλκαλικό νερό. Το ph πρέπει να είναι από 7,8 μέχρι 8,5 με ιδανική τιμή γύρω στο 8,2. Η ολική σκληρότητα (GH) πρέπει να είναι πάνω από 15 dH και η ανθρακική πάνω από 10. Θερμοκρασία: 23-28 C. ... Pseudotropheus aurora ήθελα να γράψω πιο πάνω ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ταιριάζουν; | flying_guardian | Malawi | 20 | 07-05-08 14:30 |
ταιριάζουν? | Dimi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 24-08-07 11:05 |
ταιριάζουν?? | guppies_2 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 24-01-07 10:49 |
Ταιριάζουν; | guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-09-06 16:01 |
Ταιριάζουν ? | sifo | Malawi | 8 | 27-01-06 01:24 |