|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι να βαλεις ξυφοφορους ??
με τιγροψαρα??????? το γλυφτη δεν τον ειδα ασχολιαστο καταρχην ολα αυτα θελουν διαφορετικο νερο καντα 8 με καλη φυλτρανση και αστα μονα τους
|
||||
|
||||
![]()
απ'οσο ξερω ο ξiφοφορος θελει ph 7~8 και τα ruby 7~7.5 ... εγω εχω ph 8 ... ο γλυφτης δεν με απασχολει και πολυ γιατι μπορει και να τον δωσω... ξιφοφορινες θελω να βαλω γιατι εχω ηδη εναν αρσενικο και γενικα μου αρεσουν... πεφτω τοσο εξω που θελω να τα εχω μαζι ??? το 0.5 διαφορα στο ph για τα ruby μπορει να αποδειχτει τοσο επιβλαβες ? ή ειναι αναρμοστα μεταξυ τους επειδη μιλαμε για ζωοτοκα και μη ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά είναι από διαφορετικές ηπείρους με διαφορετικές συνθήκες. Το 7 με 7,5 PH δεν ισχύει.
Αν παρ΄όλα αυτά σου αρέσουν αυτά τα ψαράκια σου δίνω ένα λινκ με τις απαιτήσεις τους, συγκατοίκους κ.λ.π ώστε να τους δώσεις αυτό που χρειάζονται. Να ξέρεις όμως ότι τα λίτρα σου είναι λίγα http://fish.mongabay.com/species/Pun...fasciatus.html καλό διάβασμα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ξυφοφοροι θελουν αλκαλικο νερο πεχα 7-8
ενω αυτα 6,5 ειναι πολυ διαφορετικο το νερο ακομα και το 0,5 καμια φορα κανει τη διαφορα ασε που με τιγροψαρα μεσα στο ενυδρειο δε θα δεις ποτε γονο απο τα ξυφοφορακια ας μη αναφερω της φαγωμενες ουρες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
co2 complete system??τι παιζει?? | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 10-06-10 13:51 |
κατι παιζει με τα εικονιδια... | aaaooll | Greek Aquarist's Boards | 3 | 04-06-09 19:34 |
απολυμανση φιλτρου παιζει? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 27-08-07 13:40 |
χανω guppies μαλλον απο τον placostomus....παιζει??? | cobaingr | Ζωοτόκα | 4 | 02-08-05 15:37 |
Τι παιζει με τα cyrtocara moori μου;;; | Entreri1221 | Malawi | 4 | 23-02-03 01:30 |