|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη είσαι πάντα πιο αναλυτικός
![]() τα λίτρα του Γιώργου πάντως τόσα είναι. Το νερό της Θεσσαλονίκης είναι σκληρό οπότε δεν θα έχει πρόβλημα, σωστή η παρατήρηση για το χρώμα της άμμου και τις κοφτερές πέτρες ![]() Το εσωτερικό φίλτρο άστο με σφουγγάρια για να κάνει κυρίως μηχανικό φιλτράρισμα. Άμμο θα έλεγα 5-7 πόντους ύψος. |
|
|||
|
|||
![]()
ο.κ τωρα πιστευω ειμαι κομπλε για να κανω μια αρχη και οταν ειναι ετοιμο θα ψαξω για μπολι!σας ευχαριστω και παλι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποσα λιτρα εχεις ειπαμε??
|
|
|||
|
|||
![]()
απο οτι μου ειπανε 150L
|
|
||||
|
||||
![]() Ωραιος ![]() Καλη αρχη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
γι'αυτο ρωτησα και εγω μην κανω καμια χαζομαρα και μετα ψαχνω να τα δωσω!να εισαι καλα!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά
Για να μπουν περισσότερα από ένα είδος Μαλάουι, πόσα είναι τα ελάχιστα λίτρα που χρειάζονται? Και αυτά πρέπει να είναι καθαρά λίτρα υποθέτω. Άρα πρέπει να υπολογιστεί ο όγκος της άμμου και των πετρών που θα μπουν. Σωστά? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να βάλεις ένα δεύτερο είδος (με την προϋπόθεση ότι δεν είναι είδη που μπορούν να υβριδίσουν), πρέπει τουλάχιστον τα καθαρά λίτρα σου να είναι πάνω από 200... Αν θέλεις όμως να είσαι πιο σωστός, τότε θα σου έλεγα με σιγουριά πάνω από 250 ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να μεγαλώνουν και αρκετά μικρά... στις κρυψώνες που θα τους δημιουργήσεις, αλλά παράλληλα να μπορούν να δείξουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα. π.χ. προσωπικά έχω το RIO300 περίπου 350 λίτρα έχω 3 είδη (Labidochromis Caeruleus, pseudotropheus Demassoni και iodotropheus sprengerae)...Έχω φτάσει στο συμπέρασμα, ότι θα πρέπει να αφαιρέσω το ένα είδος και να παραμείνω με τα δύο πρώτα, όταν τα οικονομικά μου το επιτρέψουν. (αν μπορεί κάποιος μοντ. να μεταφέρει το ερώτημα του φίλου εδώ στην ανάλογη κατηγορία σαν καινούριο θέμα)
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ φίλε Βασίλη
Φοβάμαι ότι το κόστος συντήρησης στα τόσα λίτρα θα είναι μεγάλο. Αρκετά μεγαλύτερο από ένα μικρότερο ενυδρείο (πχ 180 λτρ.) και οι εποχές είναι δύσκολες δυστυχώς. Ειδάλλως και στα 400 λίτρα δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Πάντως αυτές οι κιχλίδες και το aquascape με τις πέτρες είναι φανταστικό τελικά. |
|
|||
|
|||
![]()
εφτασαν τα τεστ της api!με τα λιγα αγγλικα μου καταλαβα τι γινεται και θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις!το gh και kh ποσο πρεπει να ειναι,τα μπουκαλακια μετα τα πλενω απλα με σκετο νερο?
|
|
||||
|
||||
![]()
To KH σου πρέπει να κειμαίνεται κάπου μεταξύ 8-12 και η γενική σου ακόμα πιο ψηλά 12-18. Κάνε όμως τις μετρήσεις σου, γιατί μπορεί να είναι εφικτή και αποδεκτή και μεγαλύτερη απόκληση προς τα πάνω.
Τα μπουκαλάκια σου τα πλαίνεις πολύ καλά με νερό βρύσης, όπως και τα πώματα τους.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αφρικανες τιμη? | terios | Malawi | 5 | 26-10-09 10:13 |
Φωτος απο Αφρικανες | Raven | Φωτογραφίες μελών | 12 | 20-10-09 15:01 |
Οι πρωτες μου Αφρικανες | fish_bill | Malawi | 27 | 25-01-08 13:37 |
Αφρικανες-νεο ενυδρειο | casperon | Malawi | 4 | 28-11-07 20:15 |