Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Γλυκό νερό - Γενικά

Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες.

Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #1  
Παλιά 03-09-03, 18:48
Simpethera Ο χρήστης Simpethera δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 24-06-2003
Περιοχή: ΑθΗΝΑ
Μηνύματα: 49
Προεπιλογή

Πρέπει να σκεφτεί κανείς ότι τα χελωνάκια, εκτός από λαίμαργα (και συνεπώς δυνητικά επικίνδυνα για τα ψάρια) είναι και ΠΟΛΥ βρώμικα! Χωρίς φίλτρο πρέπει να τους αλλάζεις νερό το λιγότερο μια φορά την ημέρα αν δεν θέλεις να λιποθυμήσεις από τη μυρωδιά! Και μπορεί να είναι φορείς αρκετών παρασίτων και ασθενειών.
Και μεγαλώνουν αρκετά γρήγορα! Τα δικά μας ξεκίνησαν 4 cm πριν 6 χρόνια και τώρα είναι 16-20. Και αυτό πέφτοντας σε "χειμερία ναρκη" (το χειμώνα σταματούν να τρώνε), καθώς δεν βρίσκονται σε θερμαινόμενο ενυδρείο.
Προσωπικά δεν νομίζω ότι τα χελωνάκια μπορούν να συγκατοικήσουν με ψαράκια! Αν και μια βόλτα από τη δεξαμενή στην Καλοπούλα μπορεί να σε πείσει για το αντίθετο!

Αν το αποφασίσεις να φροντίσεις οποσδήποτε το βάθος του δοχείου! Δεν ξέρω αν εγώ επέσα στα σούπερ χελωνο-νιτζάκια, αλλά είναι απίστευτο το πόσο εύκολα σκαρφαλώνουν και βγαίνουν και μετά τα κυνηγάς σ'όλο το σπίτι! Είναι και πολύ δυνατά! Όταν πλέον μπήκαν σε δοχείο με καπάκι έπρεπε να βάζω πάνω κάτι βαρύ για να μην το ξεκουμπώνουν!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:07.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,02884 seconds with 12 queries