|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οτι και να ριξεις απο τη θαλασσα...π.χ. γαριδα..καβουρι. (αποκελυφωμενα)..ψαρι...δολωμα....θα το φαει.
εχω δοκιμασει και πελλετς να δωσω αλλα απο τροφη για θαλασσινα...δεν εχω ψαξει κατα ποσο κανει και η τροφη για του γλυκου νερου.. προσωπικα παιρνω κατεψυγμενες φθηνες μικρες γαριδες απο λιντλ...με 3 ευρω εχω πανω απο 2 μηνες φαγητο γιακαμια 15 ανεμωνες...
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ Αλεξ
μια τελευταια ερωτηση: ποσο φαι τρωει η ανεμωνη? ειδα και το μεσογειακό σου , πολύ όμορφο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τις τροπικες τις ταιζω ανα 2-3 μερες ενα μικρο κομματι γαριδα...
αυτη τη ρεγουλα πηρα και για τις μεσογειακες.... μιας και το φως στο μεσογειακο ειναι λιγοτερο..λογικα θα βασιζονται λιγοτερο στη φωτοσυνθεση...οποτε ισως χρειαστει να τις ταιζω λιγο περισσοτερο...τις παρατηρω και θα δουμε. μια ενδειξη ειναι οταν τεινουν πιο μακρυα τα πλοκαμια τους απο οταν ειναι χορτατες....τοτε πεινανε...
|
||||
|
||||
![]()
σε τι περιβαλλον μπορουμε να τις βρουμε αυτες τις ανεμωνες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν βουτήξεις στα ρηχά, στα βραχάκια θα τις δείς
![]() Το δύσκολο είναι να βρείς μια σε μικρό βραχάκι,για να την πάρεις όπως είναι, γιατί εγώ τουλάχιστον όσες προσπάθησα να ξεκολήσω τις διέλυσα..
|
||||
|
||||
![]()
οκ ευχαριστω!
![]() μ εναν χαρακα πλαστικο πιστευω να κανω την δουλεια! |
|
||||
|
||||
![]()
με ένα μαχαιράκι, πολύ προσεκτικά ίσως..
απλά συνήθως είναι σε εσοχές των βράχων..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ταισμα ανεμωνης | mikele | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 11-05-08 09:53 |
αλγη αναγνωριση-φυτα αναγνωριση | jimfytakis | Αναγνωρίσεις φυτών | 22 | 22-09-07 12:15 |
περι ανεμωνης... | chrisstam | Κοράλλια | 23 | 15-07-05 12:09 |
Φροντιδα ανεμωνης που ηρθε κατα "λαθος" | stergios | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 17-10-04 12:33 |