|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα ειναι μονο για τον Δημο Θερμα'ι'κου.....η Καλαμαρια δε πιανεται
![]() Πανο ευχαριστω παρα πολυ,αλλα θα σου τα ζητησω αργοτερα,μολις χαλασω αυτα που εχω (συντομα μαλλον) Παιδια,σημερα ολη μερα τα μετραω και μου βγαινει 1 μειον..Εχω ψαξει παντου τριγυρω,αλλα αν εφυγε στο πατωμα...μαλλον θα κατεληξε στο στομα του σκυλου.Πρεπει να κανω αμεσα κατι με το καπακι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Μόνο σε κορίτσια δίνω! ![]() Έλα να πάρεις!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
... Επειδή τό αδοκίμαστο καί τό απ’αλλού φερμένο Δέν τ’αντέχουν οί άνθρωποι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos1972 : 30-06-10 στις 23:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Πανο αποστολη εξετελεσθη,εχει μπει κιολας σιτα υφασματινη για τα κουνουπια με βελκρο.δεν εχουν να πανε πουθενα...οι υπολοιποι !! |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα μικρο update..ενας ειδικος κομαντο εφτασε στο σπιτι προσφατα και μου εκανε την χαρη να βγαλει μερικες φωτογραφιες αυτα τα αεικινητα ψαρακια.
Εχουν γινει πλεον διπλασια στο μεγεθος αν και στην πορεια ειχαμε τρεις απωλειες.Το ενα που εξαφανηστηκε μυστηριωδως τις πρωτες μερες,ενα που ψυχορραγουσε 3 μερες και δεν μπορεσα τελικα να το σωσω και ενα το οποια ειχε καποια δυσμορφια,το σωμα του ηταν στραβο και ειχε την πιο μικρη αναπτυξη απ'ολα τα αλλα ψαρακια,μηδαμινη θα ελεγα... Λιγες φωτος λοιπον και πολυ συντομα αποριες και βοηθεια για βιοτοπο,τους αξιζει κατι πολυ καλο ! 1. αρσενικο και θυληκο furcatus 2. Αρσενικο furcatus 3. Αρσενικο gertrudae 4. Θυληκο furcatus 5. Θυληκο gertrudae 6 + 7. στιγμες απο φαγοποτι |
|
||||
|
||||
![]()
εκπληκτικες φωτο...πανεμορφα ψαρια...
![]() με το σκουληκι στο στομα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαιρεσαι!
Πολυ ομορφες φωτο απο πανεμορφα ψαρια!
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως τα πιο όμορφα μικρόψαρα που έχω δεί.....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαυρα ματια | jimfytakis | Ζωοτόκα | 15 | 06-06-10 13:06 |
Mπλε αλγη | kospets | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 05-08-09 22:45 |
πρηξιμο στα ματια | Mary-z | Malawi | 0 | 26-02-09 23:12 |
Δεν πιστευω στα ματια μου....!!!!!!!!!!!!! | _jimmakos_ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 5 | 25-11-04 02:05 |