|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το κακο ειναι οτι τραβαει τα βλεματα... κατι σαν μαγνητης... ειδικα ο ξιφοφορος το εχει ταραξει στα τσιμπηματα ------------------------- ΕΝΤΙΤ: να το βαλω σε μια γεννηστρα που εχω προσωρινα μεσα στο ενυδρειο ?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sir George : 25-06-10 στις 12:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα αν μπορεις μετρα αμμωνια φοβαμαι μηπως παιζει αστρωτο φιλτρο και το ph δεν ειναι οτι καλυτερο για το σκαλαρι σου, θελει μαλακο με χαμηλες σκληροτητες (μιλαω για το ιδανικο).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου δυστυχως εχεις αστρωτο φιλτρο,ψαξε για μπολι επιγοντως,θα χασεις ολα σου τα ψαρια τα οποια παρεπιπτοντως δεν τεριαζουν μεταξυ τους....δρασε αμμεσα
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θελω να κρατησω μονο τα black ruby που λατρευω, τον ξιφοφορο, τον γλυφτη και τa silver shark και αλμπινο.. αυτα ταιριαζουν ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον δεν εβαλες αρκετο,ψαξε ξανα,τα μπουκαλακια δεν κανουν δουλεια.Τα ψαρια σου δεν τεριαζουν.Τι φυλτρο εχεις,τι εχει μεσα???
|
||||
|
||||
![]()
οκ θα ξαναψαξω... το ενυδρειο ειναι το κλασικο του καρφουρ (115lt εργοστασιακα) και εχω κρατησει το μανισιο φιλτρο... μεσα εχω το μακαρονι για τα βακτηρια, απο πανω το σφουγγαρακι και την τριχα... ειχα παλαιοτερα ανθρακα για πολυ καιρο αλλα τον εβγαλα... το κακο ειναι οτι στις αρχες εκανα "στρωσιμο" με το μυαλο μου στο ενυδρειο με εργοστασιακα βακτηρια
|
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως δεν εχω χωρο για να τα φιλοξενησω και θα ηταν κριμα να τα εχω στριμωγμενα σε ενα 60λιτρο που μολις απεκτησα.Μπορεις ομως να βαλεις αγγελια που να τα δινεις η επειδη μπορει να μην την παλεψουν μεχρι τοτε τα γυρνας σημερα κιολας στο πετ σοπ.Και βαλε οπωσδηποτε αγγελια για μπολι, αν δεν βρεις την κυριακη μπορω να σου δωσω εγω.
|
|