|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά τα Led που έχει η Ledοταινία σου, ονομάζονται Smd. Ήταν πολύ ακριβά, κυρίως λόγο πολύ μικρού μεγέθους, αλλά τώρα είναι πολύ κοντά στις τιμές των συμβατικών Led.
Είναι πολύ πιο "καλά" από τα συμβατικά Led που χρησιμοποιεί ο κινέζος στο φωτιστικό του Πάνου. Τα δε highpower Smd είναι από τα καλύτερα της αγοράς, έχουν όμως περίπου 0,4¤ το ένα. Συγκρίνετε διαφορετικού τύπου Led που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά.
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευοντας οτι μπορω να βοηθησω οσο αναφορα τα Led μια και ασχολουμαι χρονια πανω στα σκαφη ειναι και αυτα σε ποιοτητες οπως αλλωστε ολα τα πραγματα. Επειδη ειναι στεγανα εχουν πολυ καλη χρηση σε μερη που βρεχονται με νερο. Εμεις δουλευουμε τα φωτα που μπαινουν μεσα στην θαλασσα οπως του τρευλερ-στα σκαφη στις πασαρελες σε ποικιλο χρωματισμο. Για να μην πεφτη η αποδοση χρησιμοποιουμε καλωδια κασιτερομενα με καλες κολλησεις και απο πανω θερμοσυστελομενα. Οταν εχεται τετοιες συνδεσεις δεν εχεται απωλεια ωμικη και ετσι δεν εχουμε πτωση τασεως με την παροδο του χρονου. Οι κινεζοι δεν εχουν σε καμμια χρηση τους [κασιτερου καλωδια] οποτε εχουμε παντα χαμηλη ποιοτητα μετα απο μικρη χρηση. Ο κινεζος γνωριζει το προβλημα αλλα δεν το λυνη λογω κοστους. Οποιος θελει κατι ακομη να ρωτησει πανω σε αυτα εχω ολη την διαθεση να τον εξηγησω.
|
||||
|
||||
![]()
εμ...εγω θελω να ρωτησω...τι μπορουμε να κανουμε ΑΝ μπορουμε για να αποκαταστησουμε το προβλημα....μπορει να αξιοποιηθει κατι απο το ηδη υπαρχον υλικο και να γινει μετατροπη??
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να και το δικο μου! | christosvn | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 15-02-10 00:25 |
να και το δικο μου! | Πάνος | Nano Reef | 30 | 25-12-09 00:23 |
να και το δικο μου | harris samos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 21-09-09 18:43 |
να και το δικο μου | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-06-09 19:17 |
Να και το δικο μου | petde | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 13-03-09 21:41 |