|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι απλο.Για την μαρκα δεν ξερω αλλα ξερω οτι οι καλες ταινιες led εχου ταινια δυπλης οψεος μαρκας 3μ.Αν ειναι 3μ το αυτοκολιτο τοτε η ταινια led ειναι απο τις καλες.
|
||||
|
||||
![]()
Δε νομιζω να ισχυει αυτο που λες για την 3μ.
Απο Ebay που ειχα παρει φθηνες ειχαν 3μ και μετα απο 3-4 μηνες η ενταση τους επεσε.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πιο συγκεκριμενα η λεντοταινια ειναι αυτη..
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανο Τ5!!σταθερη αξια!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
+1 Για Τ5.
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο δεν ξέρω αν θα πας σε Τ5, αν ομως το αποφασίσεις (που σου το προτεινω) να πας οπωσδηποτε σε ΑΤΙ!!!
Δεν εχω να πω τιποτα αλλο... Οσοι τις δοκιμασαν σαν λαμπες εχουν παθει πλακα!! |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για τις συμβουλες...
![]() αλλα κυριε μοδερατορα...μηπως να μεταφεραμε τα ποστ περι φωτισμου σε νεο θεμα και να αφησουμε "καθαρη" την παρουσιαση του φωτιστικου του φιλου μας?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να και το δικο μου! | christosvn | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 15-02-10 00:25 |
να και το δικο μου! | Πάνος | Nano Reef | 30 | 25-12-09 00:23 |
να και το δικο μου | harris samos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 21-09-09 18:43 |
να και το δικο μου | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-06-09 19:17 |
Να και το δικο μου | petde | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 13-03-09 21:41 |