|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=yiannossavva;458901
Το ψάρι που δεν περνάει καλά δεν τρώει και τελικά πεθαίνει. [/QUOTE] Εγώ ήξερα ότι δεν τρώνε τα βαριά άρρωστα ψάρια .Και ότι το στρες είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για την βιωσιμότητα τους ,που μπορεί να οδηγήσει σε αρρώστια και τέλος στο θάνατο. Αυτό που γράφεις δεν το ήξερα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αφου επιμενεις στην τοποθέτηση σου αυτή δεν μας την αναλύεις να την εμπεδώσουμε κίολας;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτή είναι η άποψη μου που δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να πιστέψει. Την άποψη σου την σέβομαι άσχετα αν την πιστεύω η όχι. Διακρίνω μια προσπάθεια από μέρους σας να με πολεμήσετε αλλά δεν μασάω! Εδώ είμαι. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν απάντας αλλά δεν θα επιμείνω.Σκοπός μου δεν ούτε να στην πώ ,ούτε να το παιξω έξυπνοτερος .Αλλά, η υποτιμηση της νοημοσύνης, δεν είναι στον καθένα ανεχτή.
Υ.Γ.Δεν υποκινούμε απο κανέναν.Ουτε αποτελώ συνωμότης. Ετσι για να μην πλανωνται ίδεες περι πολεμικής...
(Ματθ., ζ΄, 12) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 24-06-10 στις 11:12 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το αν υπόκεισαι σε κάποιους, η αν είσαι συνωμότης, είναι στην κρίση του κάθε ενός. Απλά διέκρινα κάποια ειρωνεία εκ μέρους σου………μπορεί να έχω λάθος. Δεν επιμένω όμως γιατί ο γραπτός λόγος εύκολα παρεξηγείτε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στρεσαρισμένο ψάρι είναι αυτό που βρίσκεται κάτω απο δυσμενεις,γι αυτό συνθήκες.Η βασικότερη ανάγκη των ζωων για επιβίωση ,η βρωση , διακόπτεται από τα ίδια μόνο σε ακραίες συνήθως πολύ σοβαρές καταστάσεις.Από την άλλη ,το ότι ενα ψάρι τρώει ,δεν σημαινει και ότι βρισκεται σε καλές συνθήκες.Π.χ τα ψάρια αποκτούν ick (λευκά στίγματα ) όταν βρεθούν κάτω απο κατάσταση στρες.Συνηθως εκδηλώνεται μετά από απότομες αλλαγές θερμοκρασίας.Τα ψάρια συνεχίζουν πριν και μετά της προσβολής αυτή ,να τρεφονται κανονικα.Η διακοπή της τροφής και εν συνεχεία ο θάνατος μπορεί να συμβεί στα προσβεβλημένα ψάρια μετά από αναστρέψιμη βακτηριαδική προσβολή ζωτικών οργάνων τους.Στην περίπτωση αυτή ούτε το στρες τα σκότωσε ούτε το ick. Εν κατακλείδη, η γενική τοποθέτηση σου,ότι στρες σημαινει και ανορεξία ειναι λάθος.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. – Κλιμακίου Κύπρου Ανατολικής Μεσογείου. | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 04-09-06 12:20 |
Eκδρομή στην λίμνη Κερκίνη - Τι καλά περάσαμε | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 34 | 31-05-06 08:37 |