|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το τερπνόν μετά του οφελίμου.
Οποιος έχει την δυνατότητα ας έρθει θεσσαλονίκη σε κάποια συνάντηση για Ενυδρειακά θέματα και........οτι προκύψει. Στην επόμενη συνάντηση θα φροντίσω να έχω και κολλύριο μαζί μου για παν..........οφθαλμόλουτρον. Φίλε paparatsi Δες το αλλιώς το θέμα, δες το σαν........ κίνητρο. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φίλε Halva Την επόμενη φορά θα καθήσω απο την άλλη πλευρά Μην στραβολεμιάσουμε κιόλας. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φίλε mikenuke Γιατί έχω την εντύπωση ότι μας τράβηξες φωτογραφία? Ξέρεις εσυ!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φίλε salcon Νομίζω πως κάποια στιγμή αναφέρθηκες σε κιχλίδες που φορούσανε μίνι. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φίλε εαυτέ μου σε τσάκωσα να βάζεις κολλύριο φθάνοντας σπίτι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καινούργιο είδος ψαριου=Μίνι Κιχλίδες θεσσαλονίκης να κάνω καινούργιο post?????? Φίλε γαύρε μόνον εσυ έλειπες απο την παρέα μας ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|