|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμ... έχουμε και λέμε...
Βασικά σχεδόν όλα τα μέλη των μεσογειακών Μουρικιδών βρίσκονταν στη λίστα των Ρωμαίων για την παραγωγή του πορφυρού χρώματος. Το σαλιγγαράκι που κάνεις λινκ είναι το Bolinus Brandaris και δυστυχώς για εσένα, έχει ακριβώς τα ίδια χαρσκτηριστικά με το σαλιγγάρι που περιέγραψα πιο πάνω. Το δεύτερο σαλιγγαράκι που επισυνάπτεις είναι το γνωστό "πόδι του πελεκάνου (Pelican foot). Ανοίκει στην οικογένεια των απορραϊδών και είναι το είδος Aporrhais pespelecani. Είναι ζωντανό αυτό ή φέρει ερημήτη?
Το air diffuser, είναι αεραντλία... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη in the pond : 21-06-10 στις 00:00 |
|
||||
|
||||
![]()
πηρα 2 ζωντανα...το ενα το σκοτωσαν και το κατελαβαν ερημιτες...
το αλλο ζωντανο...να παρει ποδι και αυτο???
|
|||
|
|||
![]()
Ανοίγεις δρόμους μη συνηθισμένους Πάνο! Ωραία έκπληξη!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όχι, είναι safe... και πολύ όμορφο. ![]() Πού τα βρήκες όμως αυτά? Συνήθως τα βρίσκεις σε πολύ μεγάλα βάθη και αμμώδες/λασπώδες βυθό.
|
||||
|
||||
![]()
Πανο τωρα διαπιστωνω οτι εισαι πιο αρρωστος απο εμας με το αλατι!!!!!
![]() ![]() ![]() Πολλα μπράβο!! |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια το ειδα απο κοντα σημερα ειναι πολλη ομορφο και πραγματι ειναι κατι ξεχωριστο να εχεις στο σαλονι σου μια μικρογραφια του ελληνικου βυθου
![]() πανο βουρ για καλογριες!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σου ! Απλά και όμορφα πράγματα !
Μ' αρέσει που συνέχεια πειραματίζεσαι και δεν μένεις στα ίδια. Χαρά στο κουράγιο σου ! ![]() ![]() ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο, να δώσεις έμφαση να βρεις cypraea spurca και cypraea pyrum. Πρόκειται για εξαίσια πλάσματα όταν είναι ζωντανά. Να αποφύγεις την Cypraea lurida γιατί βρίσκεται στη λίστα των απαγορευμένων ειδών.
|
||||
|
||||
![]()
Πανο ολο εκπληξεις εισαι.Και βεβαια παντα μας αφηνεις αφωνους....
εγω προσωπικα πρωτη φορα βλεπω μεσογιακο ενυδρειο και δεν εχω λογια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω...ελα να το δεις απο κοντα.κερναω καφε. (εχεις και κατι ξυλα να παρεις
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RΙΟ-180 Εξοπλισμο για μεσογειακο | Μικρος | Μεσογειακό | 97 | 22-06-10 14:51 |
Νεο Μεσογειακο | sv1gfu | Μεσογειακό | 3 | 05-07-08 12:57 |
νεο μεσογειακο | asteris_veroia | Μεσογειακό | 15 | 09-06-08 19:22 |