Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis
οταν το κανεις και μας πεις σε τι νερο θα τα βαλεις το ξανασυζηταμε...ειναι ενας συνδυασμος που εκανα για χρονια οταν δεν ηξερα την τυφλα μου...
καθε λιγους μηνες θα σου πεθαινει και ενα νεον που θα αντικαθιστας....
μονο τωρα σε πεχα κατω του 6.5 εχω κρατησει νεον για χρονια και ειναι πιο μεγαλα απο οτι θα μπορουσα να φανταστω...
βλεπεις alex απο εμπειρια μιλαμε κι εμεις..ουτε μας το ειπαν..ουτε το αναμασησαμε..ουτε σκετη ερευνα ειναι....
τοσα χρονια με τα ενυδρεια...κανοντας και τα σωστα και τα λαθη..ειδαμε τι γινεται σε καθε περιπτωση...
σε προκαλω λοιπον οταν κανεις το ενυδρειο με τη συγκατοικηση που λες...με ειλικρινεια να μας ενημερωνεις ανα μερικους μηνες την πορεια των νεον σου..το μεγεθος...το χρωμα..τις ασθενειες...τη συμπεριφορα....
|
αν δεν ξερεις την τυφλα σου οπως λες, λογικο ειναι να σου πεθαινουν τα ψαρια...
ολοι εχουμε μια αλφα εμπειρια αλλα επισης εχουμε και διαφορετικες αποψεις αυτο τι σημαινει? οτι υπερισχυει ο αρχαιοτερος στο gab? η ο πιο δημοφιλης?
η μηπως να δεχτουμε ολες τις αποψεις ως πιθανα ενδεχομενα?
μεχρι να επιχειρησω κι εγω το συνδυασμο, βασιζομαι σε αποψεις φιλων απο ξενα φορουμς που το κανουν χρονια τωρα χωρις προβλημα...
ελα να το ληξουμε ομως ετσι??

αρκετα για σημερα...
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgarask
Παλια ειχα γκαπακια και νεον ...  Δε λεω οτι δε γινεται ... λεω οτι αν εφτιαχνα νεο ενυδρειο δε θα εκανα αυτο τον συνδιασμο!!
Στα δισκια ... οταν ανοιξουν τα φωτα και ειναι πεινασμενα .. ριχνε φυλλαρακια .. μπορει να τα σνομπαρουν αλλα θα τα φανε  μετα παλι φυλλαρακια και προς το τελος κατεψυγμενη!!
Βαλε και καμια φωτο ...

|
τελος η καρδια για καμια βδομαδα...τιμωρια να ξαναρχισουν να τρωνε bits γιατι ερχονται και διακοπες σε λιγο και πρεπει ναδουλεψουμε αυτοματη...
φωτο συντομα... το ενα θα βγει μεγαλο αστερι φαινεται...
σορυ για το οφτοπικ..