|
Ιστοσελίδες στο Internet Χρήσιμα links για το χόμπυ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον όταν εσύ έχεις διαφορετική άποψη δεν έχεις τη διάθεση να ακούσεις τι σου λένε. Πρώτον δεν έγραψα μόνο αυτά τα οποία σχολιάζεις, απλά αποφάσισες να πιαστείς από αυτά και να είσαι εριστικός. Δεύτερον σου ξαναλέω ότι δεν έχω την πείρα να σου απαντήσω με περισσότερες λεπτομέρειες γιατί αυτά γνωρίζω. Ζήτησες την άποψή μου και στην έδωσα. Πήρες πιο έμπειρες γνώμες από τον Πάνο και δεν τις συζητάς καν. Τι άλλο να σου πω; Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις, αλλά μέχρι να μπορώ να κρίνω τα πράγματα διαφορετικά, αν αλλάξει ποτέ αυτό, αυτά θα πιστεύω. Δε σου επέβαλα κάτι.
|
|
|||
|
|||
![]()
καλα κουκουρουκου...
οτι γραφω συνδεεται με επιχειρηματα, το οτι δεν μπορεις να κανεις διαλογο προφανως γιατι δεν εχεις κατι να πεις με κανει να φαινομαι στα ματια σου εριστικος, σορυ δεν φταιω εγω γιαυτο, ουτε ειναι σωστο να ξεκινας μια συζητηση και υστερα να βαζεις "νομιμο εκπροσωπο" τον Πανο, σωστα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασία & συντήρηση φυτεμένου ενυδρείου - Πρόγραμμα λίπανσης EI - Dry start | Γιώργος Κ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 81 | 25-11-15 14:56 |
Ανακοίνωση Σεμιναρίου R.Shimek-προγραμμα | NPS | Παραλία - Beach Bar | 9 | 28-10-07 08:23 |
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙ SHOW 2007 | eon123 | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 0 | 12-06-07 13:22 |