|
Ιστοσελίδες στο Internet Χρήσιμα links για το χόμπυ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα νεον προερχονται απο ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλακά και οξινα νερα. τα γκαπυ απο ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ σκληρα νερα και αλκαλικα...εκει περνανε καλα.. αν θελεις εσυ να τα φερεις στα ακρα τους για να τα εχεις μαζι...τοτε παμε πασο...προσπαθουμε να κατησουμε τα ειδη στις παραμετρους του νεορυ που εχει ο βιοτοπος τους...αυτο φυσικα δε το εφαρμοζουν ολοι. επιλογη σου ειναι. απαντησα σαν γκλιτσα του τσοπανη...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Νεον Φτάνουν σε μήκος τα 4 cm. Το pΗ πρέπει να είναι σε ουδέτερο επίπεδο, 6 - 7,2 και η σκληρότητα του νερού μέχρι 15 odGH Γκαπυ ΡΗ 5,5 μέχρι 8,5 και σκληρότητα μεταξύ 5 και 25 °dGH (παρεπιπτοντως τα γκαπακια τα εχω με gh γυρω στο 8 και εχω σοβαρο προβλημα, καθε μηνα οι θυληκες που κοντευουν να φτασουν τους ξιφοφορους σε μεγεθος γεννανε 30αρες...) και ξαναεπισυναπτω ph και gh των ψαριων... και απορω ακομα γιατι εχετε φαει τετοιο κολλημα οταν βλεπουμε πως υπαρχει φασμα ιδανικο και για τα δυο ψααααααααααααααααρια... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιατι εχω την εντυπωση οτι αυτα τα εχω γραψει απειρες φορες????
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μεχρι τωρα οποιος νεος μπει και γραψει καλησπερα του λεμε καλησπερα μεσα απο λινκς του Τσαμη και τωρα δεν μας κανει ο Τσαμης εε?? μα οπου και να συμβουλευτω τα ιδια γραφουν και αποδειξη απο εκει που ξεκινησε η κουβεντα απο το ακουαντβαησορ... φασμα οριακης συμβιωσης δεν το ονομαζω εξακολουθω να το ονομαζω ιδανικο οταν μια τιμη ειναι αναμεσα στο 5 και στο 15 ναι ειναι ιδανικο οταν κινειται στην ακρη η και εξω τοτε ειναι οριακο..αυτο με τους πρωταρηδες θα επρεπε να το σκεφτουμε ολοι... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ο τσαμης ειναι το αλφαβηταρι του χομπιστα για μενα..απο εκει εμαθα ολες τις εννοιες..οσμωση..σκληροτητες κ.τ.λ. αλλα στα ευρη τιμων σε καποια ειδη δε με εκφραζει.....τι προσπαθεις να πεις?? οτι τον καθαιρω?? καθε αλλο....δε με νοιαζει αν μια κιχλιδα μπορει να προσαρμοστει σε διαφορετικο νερο...δε θελω να την πιεσω..θελω να προσεγγισω το νερο του βιοτοπου της...αυτη ειναι η προσωπικη μου επιλογη....και εφοσον δε τη λεω ιδανικη...μη λες ουτε εσυ τη δικη σου επιλογη ιδανικη υ.γ. τα δικα σου γκαπυ ειναι απο βραζιλια ή απο βιετναμ?? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τα δικα μου γκαπυ οποτε τους βαζω σαμπα χορευουν οποτε μαλλον απο βραζιλια ειναι.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ισχυει αυτο που εχω υπογραμμισει....και με προσβαλει...αλλα δεν εχω σκοπο να συνεχισω την κουβεντα...εχω πει οτι ηταν να πω...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασία & συντήρηση φυτεμένου ενυδρείου - Πρόγραμμα λίπανσης EI - Dry start | Γιώργος Κ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 81 | 25-11-15 14:56 |
Ανακοίνωση Σεμιναρίου R.Shimek-προγραμμα | NPS | Παραλία - Beach Bar | 9 | 28-10-07 08:23 |
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙ SHOW 2007 | eon123 | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 0 | 12-06-07 13:22 |