|
|
||||
|
||||
![]()
Μη σιγκρίνουμε τα eheim classic με τα tetratec, είναι διαφορετικές σειρές, το αντίστοιχο του ex700 είναι η σειρά ecco της eheim.
Πάντως και τα 2 φίλτρα είναι κορυφαία απ ότι έχουμε δει, είναι καθαρά προσωπική επιλογή. Εγώ προτιμώ eheim ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έχω tetra ex600 αν δεν κάνω λάθος και eheim 2211 ενώ παλαιότερα είχα eheim pro 2222 και clasic 2213.
Όλα αθόρυβα. Αυτό που μου άρεσε απλά με το tetra είναι ότι έχει υλικά μέσα.. |
|
||||
|
||||
![]()
και το eheim eco είναι με υλικά κομπλέ
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλά τα τετρα έχουν πολύ περισσότερο χώρο!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές-γνώμες σας..δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιο θα πάρω..eheim λόγω αξιοπιστίας ή tetra λόγω θορύβου..μεγάλο δίλλημα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο θεμα αξιοπιστίας και τα Tetra ειναι το ιδιο αξιοπιστα με τα eheim ,αλλωστε γερμανικα ειναι και τα δυο. Μην σε απασχολη αυτο , τα υπολοιπα να κοιταξεις: θορυβο - λιτρα καδου - ροη - watt -περιεχόμενα συσκευασιας - ευκολια συνδεσμολογια και καθαριοτητας, που προσωπική μου αποψη στα περισσότερα υπερτερεί το tetra.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή "καλύτερου ενυδρείου" με πλάτος απο 80 έως 95 cm | gfdimopo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 30-09-07 21:00 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |