|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχω δει την ωρα που εψαχνα Βασιλη εταιριες που πουλανε pool liner και δηλωνουν οτι ειναι ασφαλη και για ψαρια . Μιλησα με το ατομο που τα φερνει και τα φτιαχνει ..Επρεπε να του πω να μου δωσει το ονομα της εταιριας να το ψαξω απο την πηγη την ιδια .Τελοσπαντων την επομενη φορα που θα μιλησω μαζι του θα το κανω ..Παντως ο ανθρωπος με διαβεβαιωσε οτι αν το βαλω αναποδα θα ειναι μια χαρα. ------------------------- Παιδια ακολουθοντας τη συμβουλη του Τολη τηλεφωνησα σε 5-6 εταιριες που εχουν λαινερ πισινες και ολοι μου ειπαν πως δεν θα εχουν προβλημα τα χρυσοψαρα με το υλικο τους. Η αληθεια ειναι πως δεν τους ακουσα και πολυ σιγουρους . Τελοσπαντων αφηνουμε αυτο το θεμα ..Αποφασησα να μπει αναποδα το λαινερ εκτος απροοπτου . Να και μια φωτο απο το νεπενσις μου ![]() Ειναι απο τα πιο ανθεκτικα εντομοφαγα φυτα και αν μου διαβεβαιωσει καποιος οτι κανει περιμετρικα της λιμνης θα το βαλω . Λογικα μπορει να ζησει μονο απο την υγρασια του νερου της λιμνης και μπορω να του κανω σκια για να μην ειναι απευθειας στον ηλιο . Τωρα με το κρυο δεν ξερω τι γινετε αν μεινει εξωτερικα.. Παντως ειναι εντυπωσιακο φυτο !
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MIXALIS CYPRUS : 14-06-10 στις 18:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιμνη με κοι | katamagias | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 07-08-09 17:51 |
κουνουποψαρα και λιμνη..... | Pritanis | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 10-07-08 12:25 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |
Λιμνη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-09-07 13:13 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |