|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Προς το παρών δεν παίζει λόγω οικονομικών για μπουκάλα. Πάντως έχω πάρα πολύ καλή διάχυση.Τα φυτά γεμίζουν στο τέλος της φωτοπεριόδου από co2 κάτω από τα φύλλα τους Το flourish το ρίχνω για traces |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Η ιδέα ήταν να αντικαταστήσει το power 4 το flourish trace και να μην πάει χαμένο το flourish που χρυσοπλήρωσα.
Δηλαδή μπορώ να συνεχίσω με μόνο flourish και αφού τελειώσει να περάσω σε power 4 ? Είναι ισοδύναμα ή αλληλοσυμπληρώνονται όπως flourish trace κ΄flourish? |
|
||||
|
||||
![]()
θεωρώ πως το power 4 είναι ανώτερο...οπότε σταμάτα το flourish trace και ρίχνε μόνο power 4 έχει καλύτερα αποτελέσματα....θα δείς πολύ γρήγορα διαφορά ...το fl. trace κράτα το καβάτζα...για μελλοντική χρήση
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Η κουβέντα μας έγινε φιλοσοφική πια, γιατί το power 4 διασκορπίστηκε μυστηριωδώς στο πάτωμα... ( μήπως έχω μανταλάκια αντί για χέρια.....)
Οπότε συνεχίζω με flourish μέχρι να πάρω άλλο Η rotala rotundifolia πέταξε βλαστάρι καινούργιο! Και μια καινούργια απορία Η camboba καφετίζει - κοκκινίζει στην κορυφή όταν ψηλώνει πολύ Καλό είναι αυτό ή κακό? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση των φυτών μου | supermanx | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 17-04-09 00:27 |
Αναγνώριση φυτών | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 11-01-08 17:38 |
Αναγνώριση Φυτών | aaaooll | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 09-11-07 21:08 |
Αναγνώριση φυτών | ΕΛΒΙΡΑ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 09-11-07 17:02 |
Αναγνώριση φυτών | lucy | Αναγνωρίσεις φυτών | 3 | 21-06-07 18:24 |