|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα ενυδρείο το οποίο θέλουμε να έχει κατοίκους ακόμα και αν είναι χαμηλών απαιτήσεων, πρέπει να υπάρχει πάντα κάποιος από κοντά να το φροντίζει. Με το να εμφανίζεται κανείς μία φορά την εβδομαδα.... δεν είναι λύση και σκεφτείτε τον φίλο μας ο οποίος δεν έχει γνώσεις για την διατήρηση ενός ενυδρείου. Σε περίπτωση που χρειαστεί το οτιδήποτε ποιός θα επέμβει (π.χ.αν σταματήσει το φίλτρο και λείπει)? Επίσης η αυτόματη ταΐστρα δεν είναι λύση και δεν συγκρίνετε με το ανθρώπινο χέρι αφού μπορεί να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα και το πιο συνηθισμένο είναι να κολλήσει και να μην ταϊστούν τα ψάρια…
για μένα φίλε μου sparkplug εφόσον θα είσαι παρόν μία φορά την εβδομάδα... μην βάλεις ψαράκια... ![]() Η άποψη μου είναι να μην στηριζόμαστε μόνο στην τεχνολογία αλλά περισσότερο στους εαυτούς μας.... ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AQUA PURA : 12-06-10 στις 01:53 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννησαν τα Kribensis (1η τους φορά!!) | lingistis | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 27 | 01-12-08 15:08 |
SOS απώλειες guppy κάθε εβδομάδα | Gea-fish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 17-03-08 22:18 |
Η πρώτη μου φορά!!!! | Iann_is | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 09-03-08 13:19 |
Μετρήσεις μετά από μία εβδομάδα | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 27-05-07 17:24 |
Η πρώτη και η δεύτερη εβδομάδα | deMetrIs | Bettas | 0 | 21-01-07 16:59 |