|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω τι άλλα να βάλω. Δεν θέλω να το παραγεμίσω. Πίστευα ότι θα γεννήσουν κι όλας αλλά όλα κι όλα 3 μικρά έχω δει. Τα δυο που μπόρεσα να πιάσω τα έβαλα σενα μικρό 20 λιτρο με φίλτρο να μεγαλώσουν για κανα δυο βδομάδες και μετά τα ξαναβάζω στο μεγάλο. Δεν λέω ωραία τα guppies και τα mollies αλλά χάνονται στο ενυδρείο. Στις αρχές που είχα μόνο τα 4 guppies τα έψαχνα!!!!
Τα σκαλάρια μπορούν να μπουν σε τέτοιο ενυδρείο? Φαντάζομαι με διαφορετικούς ένοικους. ------------------------- Παράθεση:
Σε ευχαριστώ! ¶σε την πήρα 3 ευρω επειδή είχε 1 άνοιγμα, ενώ οι αλλες με 2 είχαν 6 ε! Ε τις άνοιξα μόνος μου! Και η ανούμπια πέταξε και καινούριο φύλλο!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endymion : 11-06-10 στις 13:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το ενυδρείο.
Μερικές παρατηρήσεις: Το δρομάκι με τις πέτρες μου φαίνεται λίγο αφύσικο. Εγώ θα τις έβαζα εκεί που είναι, μπροστά από τα φυτα, να φτιάξω κάτι σαν μικρή όχθη. Αν είδα καλά ένα από τα όστρακα (αν όχι όλα) είναι θαλασσινό. Κατά την γνώμη μου δεν ταιριάζει σε γλυκού νερού ενυδρείο. Τα σκαλάρια θέλουν μαλακό νερό και χαμηλότερο PH από τα Guppys. Κάνε μετρήσεις PH, NO3. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για τα PH, NO3 δεν έχω τεστ, για αμμωνία και νιτρώδη έχω υγρά. Το νερό δικτύου δεν κάνει για τα guppy? Σίγουρα θα πάρω τεστ απλά έφυγαν πάααρα πολλά με το ήδη υπάρχον ενυδρείο!!! Τα σκαλάρια πάνε με guppy? |
|
||||
|
||||
![]()
Τα Σκαλάρια και τα γκάπυ δεν πάνε μαζί. Έχουν διαφορετικές απαιτήσεις νερού. Τα γκάπυ έχουν απαιτήσεις σε νερό παρόμοιες με το νερό του δικτύου στην Ελλάδα.
Για τις πέτρες λέω κάπως έτσι |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
γνωμη μου δεν χρειαζεται να πετας λεφτα σε εξτρα τεστ... νερο βρυσης για ζωοτοκα ποσο ph θα εχει? και με 5 μικρα ψαρακια σε 200λιτρα ποοοσα νιτρικα να εχει...? κατα τα αλλα συμφωνω με ληχουκ.. |
|
||||
|
||||
![]()
Στην επόμενη αλλαγή νερού θα το αλλάξω με τις πέτρες. Να ρωτήσω μπορώ να βάλω java moss (αν βρω) πάνω στην πέτρα στα δεξιά? Πιάνει σιγά σιγά άλγη αλλά είναι πολυ άσπρη.
Κάποια άλλη πρόταση για αλλαγή εκτός από τις πέτρες? ------------------------- Παράθεση:
Οκ κατάλαβα σε ευχαριστώ πολυ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endymion : 11-06-10 στις 13:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση: 200 lt κοινωνικό φυτεμένο | svasilis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 38 | 09-03-20 14:13 |
240 Λίτρα Κοινωνικό Φυτεμένο | ace | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 02-07-11 20:52 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |
Νεοκλής Φυτεμένο-Κοινωνικό | Neoklis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 09-05-08 20:00 |