|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αφού όμως το ενυδρείο σου θα φτιαχτεί από την αρχή, τί είσαι έτοιμος να κάνεις από όλα αυτά? Εννοείται ότι οι φροντόζες είναι ήδη παρελθόν για ένα τόσο μικρό ενυδρείο. Tα μούλτις είναι και αυτά αφρικανάκια που μπορούν να μπούν σε μικρά ενυδρεία, όπως και το δικό σου.
|
||||
|
||||
![]()
Αναλογα με το ψαρι που θα επιλεξω θα διαμορφωσω και το ενυδρειο...Απλα δεν εχω καταληξη σε τι ειδους ψαρι ....Σλιρο νερο εχουμε παντως εδω..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δες όμως πρώτα, αν σου αρέσουν τα άδεια κελύφη σαλιγγαριών, ο άμμος και οι πέτρες.
|
||||
|
||||
![]()
Το ξερω αλλα δεν μου αρεσουν τα κελυφι σαλλιγγαριων...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε ζωοτοκα μεσα στο ενυδρειο.πχ guppies εχουν πολυ εντυπωσιακα χρωματα και δεν εχουν και πολλες απαιτησεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
κολλησα στο τι θα απαντουσα σε αυτη την ερωτηση...
μια αρνητικη απαντηση προκαλει δυσφορια σε μερικους...οποτε μαλλον μπορεις να βαλεις και φροντοζες στα 70 λιτρα...... υ.γ. μηπως πρεπει να γινουμε πιο ελαστικοι και διαλλακτικοι?? ![]() δε ξερω ποια απαντηση θα αρεσε περισσοτερο στο "κοινο"....γιατι τελευταια διαβαζω πολλους νεοτερισμους που μαλλον λογω παλιας σχολης τους εχω χασει...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΑΙΖΕΙ ΤΗ ΦΡΟΝΤΟΖΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ | zagorakis | Tanganyika | 15 | 30-11-10 12:42 |
Τι ψαρια μπορω να βαλω σε ενυδρειο 80λιτρα? | @@nikos@@ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 16-05-09 17:06 |
Μπορω με guppy να βαλω γαριδες στο ενυδρειο μου? | fotis_k | Γαρίδες | 5 | 05-01-09 14:49 |
τι εχω για την ωρα στο ενυδρειο κ τι πρεπει να βαλω.... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 20-07-04 19:53 |
συμβουλεψτε για τι νεους κατοικους να βαλω στο ενυδρειο μου. | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 17-09-03 02:12 |