|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() το μονο που θα σου ελεγα να προσεξεις μιας και χτυπησε λιγο ασχημα στο ματι μου ειναι η δεξια στοιβαδα με τα φυτα..μου φαινεται πολυ "μπουκομενη" ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ όμορφο και καταπράσινο, βάλε κι άλλες φωτο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο! Σίγουρα το αδικούν οι φωτογραφίες!
Για πες μου πως γλίτωσες από το κυανοβακτηριο;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αα οκ κατανοητο..καλυτερα να ειναι λγο μπουκομενο με φυτα παρα να φαινεται το φιλτρο και δε ξερω γω τι αλλο..
σιγουρα δεν ειναι καλη η φωτογραφια και πιστευω πως αν βγει μια καλη φωτογραφια θα δειχνει μακραν ναωτερο απο οτι βλεπουμε ![]() αφου πηρες που πηρες εξωτερικο φιλτρο γιατι δεν πηρες ενα πθο δυνατο ωστε να βγαλεις τα εσωτερικα να εχεις χορο και να το κανεις ακομα ομορφοτερο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλη συνεχεια
![]() αα και πες και στο μεντορα μιας που εκανε τοσα να σου βγαλει και 2 φωτο της προκοπης να δουμε πως ειναι πραγματικα το ενυδρειο σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() γιαυτο λεμε σε σενα μπραβο!! αλλα οπως ειπες βοηθησε πολυ με τις γνωσεις,την πειρα και τις συμβουλες του ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|