|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο και καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!!!
![]() ![]() ![]() Μου κάνει εντύπωση η μικρή συμμετοχή (2) των Γερμανών, πως έτσι, αυτοί νόμιζα είναι άρρωστοι με τα ενυδρεία ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε εμάς εδώ φέτος έγινε πολή καλή δουλεία και ενημέρωση από τους πρεσβύτερους και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα έχουμε και ακόμα περισσότερες συμμετοχές, και από τη Θεσσαλονίκη αναμένω να συμμετέχουμε του χρόνου περισσότερα άτομα, ελπίζω να είμαι και εγώ μέσα σε αυτούς... |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο βρε παιδιά, όλες οι συμμετοχές είναι εξαιρετικές και τα ενυδρεία σας πανέμορφα, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους.
![]() Μπράβο στον Αλέξανδρο (Raven) που μας ξεσήκωσε όλους και επιτέλους έχουμε μια αξιολογότατη εκπροσώπηση σε διθνείς διαγωνισμούς. Μπράβο στον Χρήστο (Ζ.Χ.) που με τη φωτογραφική του μηχανή, κάνει τα ενυδρεία μας να φαίνονται 3 φορές καλύτερα. Μπράβο στον Σταύρο (τα σέβη μου Στρατηγέ) που έχει δημιουργήσει την Σχολή της Κατερίνης (του χρόνου και της Κομοτηνής?) Και του χρόνου να είμαστε περισσότεροι και με ακόμη καλύτερα ενυδρεία. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυριο Δευτερα 21/6 βγαινουν τα αποτελεσματα για τον Aquavida Aquascaping Contest 2010. Mεινετε συντονισμενοι να χαρουμε καλες θεσεις για την ομαδα του GAB που συμμετεχει..
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Raven : 21-06-10 στις 12:58 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ολη μερα κοιταω κοιταω και τπτ
------------------------- Σταυρο εισαι 81 ειμαι στην 152 θεση ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 21-06-10 στις 22:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα βγηκαν..
Πωπω, επαθα πλακα !! εχει ανεβει πααααρα πολυ το επιπεδο βρε παιδια !! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή Επιτυχία κι από μένα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το συζητω τα καλυτερα ειναι τα δικα μας ..μετα απο μια ματια που εριξα!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τα αποτελεσματα του ΙAPLC 10 συμφωνα με την ADA, θα ανακοινωθουν μεσα στις επομενες μερες.
Οσοι εχετε στειλει συμμετοχη θα λαβετε email οπου θα σας ανακοινωθει η θεση που εχετε παρει. Μεινετε συντονισμενοι λοιπον και ευχομαι καλες θεσεις σε ολους και αν καποιο απο τα ενυδρεια μας καταφερει να μπει την νικητηρια κατηγορια ( πρωτα 100) θα κατουρηθω απο την χαρα μου ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε να δουμε αν ειμαι στους πρωτους 2000 θα κατουρηθω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ετοιμασω και εγώ μερικές φότο να μπω για την εμπειρία... Όλα τα είδη γλυκού δεν μπορούν να συμετεχουν???
|
|
|||
|
|||
![]()
xmmm μηπως αργησες λίγο;
![]() Είδες ημ/νία; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διεθνεις διαγωνισμοι Aquascaping 2010 | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 136 | 25-05-10 01:35 |
Aquavida Aquascaping Contest 2010 | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 12-04-10 21:03 |