|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ ευχαριστω πολυ .Θα βαλω περισσοτερους στο 5μ ενυδρειο που θα φτιαξω.
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου δεν ξερω αν το εγραψες με ειρωνικη διαθεση αλλα θα σου πω πως εχω ξαδερφο ο οποιος εχει 5 δισκους σε 130 λιτρα εδω και 4 χρονια(εγω δεν εχω)και εγω νομιζα οτι ολα ειναι οκ,μεχρι που ειδα πραγματικα ενυδρεια με δισκους απο παιδια εδω μεσα πχ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=37469
και http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=40677 και αναιρεσα τις αποψεις μου.Και οταν τα εδειξα στον ξαδερφο μου απλα χτυπαγε το κεφαλι του για τα λεφτα που πεταξε σε αυτο το ενυδρειο(αντι να φτιαξει ενα μεγαλυτερο)και χωρις ποτε να εχει δει τις εικονες και το μεγεθος που βλεπεις στις παραπανω παρουσιασεις.Οπως σου ειπα και παραπανω δικο σου το καρπουζι,δικο σου και το μαχαιρι.Αν παλι ετοιμαζεις πραγματικα 5 μετρα ενυδρειο σου ζητω συγνωμη αν σε παρεξηγησα και αναμενουμε φωτογραφιες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τη διαστασεις εχει το ενυδρειο ???? απο λιτρα εισαι μια χαρα για 2 ψαρια αλλα αμα γεννησουν τη θα κανεις που θα βαλεις τα μικρα αν αρχησει το ζευγαρι και τρωγετε τη θα κανεις ? οσο λιγοτερα ψαρια τοσο ποιο επιθετηκα και στεσαρισμενα ειναι να το ξερεις και ιδικα σε ενυδρειο γεννηστρα δεν εχουν ουτε να κρυφτουν ουτε τιποτα τωρα τελευτεα κυκλοφορει μια φυμη οτι οι δισκοι δε θελουν λιτρα οποιος τα λεει αυτα λεει κουραφεξαλα (αλλα δε βγενουν να τα πουν δημοσια ) θες δισκους παρε ενα κοπαδι βαλτα σε ενα ενυδρειο 300 + λιτρα με 2 καλα φιλτρα να τα χαρεις αμα θες απλα ψαρια που να φωβουντε και τον ισκιο τους μονιμα μαυρα παρτα ισα ισα για να λες εχω δισκους
|
|||
|
|||
![]()
εγω με τη σειρα μου φιλε θελω να σου πω το εξης αποφθεγμα που θα το κανω και κοπυραητ.
![]() "οι δισκοι θελουν ή τσεπη ή εμπειρια, διαλεξε τι απο τα δυο εχεις... ![]() και να επιχειρηματολογησω... αν εχεις το πρωτο, μας φτυνεις ολους στα μουτρα και αυριο μας ανεβαζεις φωτο με το νεο σου 400λιτρο και τα νεα σου 2217 που ρουφανε και ξερνανε το νερακι των νεων σου δισκων ολημερις κι οληνυχθις, μας βαζεις και φωτο απο τη νεα σου οσμωση, μας βαζεις και φωτο με την ποικιλια της ocean nutrition και παει λεγοντας... αν δεν εχεις το πρωτο τοτε θα εχεις το δευτερο που σημαινει πως δεν χρειαζεται να μας ρωτας γιατι θα το εχεις ξανακανει... ![]() your call... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eγω θα σου πω το εξης.
Αυτα που ακους ειναι συμβουλες να αποκτησεις ενα σωστο δισκοενυδρειο και οχι να σε αποτρεψουν γενικοτερα. Στην πρωτη περιπτωση και εσυ και τα δισκακια σου θα εισαστε ευχαριστημενοι. Στην αντιθετη περιπτωση ουτε τα δισκακια σου θα ειναι ευχαριστημενα, εκτος απο εσενα προσωρινα γιατι μετα θα γινεις βασικος πελατης στις ασθενειες, οποτε θα τα παρατησεις μονος σου. Τι προτιμας απο τα δυο? Εγω θα συνιστουσα υπομονη. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικα γι αυτο και θα κανω υπομονη μεχρι να φτιαξω το μεγαλο ενυδρειο η να παρω μεγαλυτερο.Θα ηθελα ομως να συζητησουμε τι τοπιο χρειαζονται και τι παραμετρους.
|
||||
|
||||
![]()
εγω πιστευω οτι ενα bare bottom ενυδρειο (χωρις αμμο) ειναι το ιδανικο ...ειναι πιο ευκολο στην συντηρηση (απο κει π θελει καθε χρονο η αμμος ξεβγαλμα) καθως και δινει περισσοτερο χωρο στους δισκους...ο αλλος τυπος ειναι ενα βιοτοπικο..οπου θα εχεις κλαδια κι αμμο και η τριτη επιλογη ειναι ενα φυτεμενο ενυδρειο..οι δυο πρωτες επιλογες ειναι προτιμητεες απο τους περισσοτερους χομπυστες ..το θεμα ομως ειναι καθαρα δικο σου ..τι σου αρεσει ..προτιμας ενα ενυδρειο αδειο(σαν γεννηστρα)αντε με κανενα ξυλο ή ενα βιοτοπικο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ιδεες για sump | mageiras293 | Φίλτρανση | 35 | 23-05-10 23:55 |
Rio 240-ιδεες? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 07-12-09 00:16 |
Νεο 96λίτρο-ιδεες | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 10-06-08 14:06 |
ιδεες...? | GODLIGHT | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 01-03-06 21:29 |