|
|
||||
|
||||
![]()
Σε σχεση με αυτα που υποστηριζει A. Soh αν η βλαβη στο ραχιαιο ειναι
οχι στο ακτινωτο εμπρος τμημα αλλα στο υπολοιπο υπαρχει τροπος που μπορει να αποκατασταθει. Εξαρταται. Τωρα αν η ζημια ειναι και στο ακτινωτο που συνηθως ετσι ειναι, ισως μπορει να γινει κατι αλλο.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπερδεύεσαι στο έχω πει ότι ο SOH το λέει αν το ψάρι έχει κτυπηθεί από βακτηριακή και τους έχουν καταστραφεί τα πτερύγια και με την προυπόθεση ότι δεν επουλώθηκαν σωστά τότε πάει σε καθαρό κόψιμο των πτερυγίων για ποιο σωστή αναγέννηση ![]() Αλλο αυτό και άλλο γεννετικά δυσμορφικό |
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει δεν ημουν σαφης με ενα εξαρταται.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και αν υποθέσουμε οτι δεν ειναι γενετικό το πρόβλημα ;;
Βοηθα γιατρε γιατι σκέφτομαι να το δοκιμάσω μολις φτάσουν τα 4 εκατοστα ειναι 3 εκατοστα τωρα
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη δεν θα το δοκίμαζα σε μικρά ψάρια αστα να μεγαλώσουν να πάνε 8-9 cm .
Πες να έρθω να το κάνουμε θέλω και εγώ να το δοκιμάσω να δω αν έχω σταθερό χέρι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω λεω να βαλω προσθετο μελος στο ραχιαιο τους
ωστε το ψαρι να δειχνει δυνατο. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη με πολύ κοφτερό ψαλιδι κάνεις καθαρό κόψιμο στα πτερυγια σε ευθεία γραμμή , βάζεις αντιβιωτική κρέμα όχι πολύ και μετά μέσα στο ενυδρείο
θα πρέπει να περιμένεις κοντά στο δίμηνο για να στρώσει ( αν στρώσει δεν έχει πάντα επιτυχία ) |
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις να προτείνεις καμιά κρέμα;
|
|
||||
|
||||
![]()
απο φαρμακείο ρώτα για ανοικτή πληγή ( τεραμυκινη)
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς δεν έβγαλα φωτο που να έδειχνε την μόνιμη παραμόρφωση που είχε προκληθεί από την ασθένεια ,έχουν περάσει 2 εβδομάδες από την επέμβαση και ο δίσκος τα πηγαίνει καλά.
Με γκρι χρώμα φαίνεται το πτερύγιο που αναγεννιέται. Ελπίζω να αποκατασταθεί πλήρως. Αντί για αλοιφή έριξα καναμυκίνη στο ενυδρείο. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δυσμορφία; | chemical mac | Bettas | 10 | 30-09-08 13:27 |