|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
christsos
xb307 Τσιόνογλου Σταύρος giannisaek kostaskich bokostas posidwnas drbig panos1972 repanas6 nikosm1 vasilakis rigel giannisaek Άλεξ πλάκα κάνεις, φρόντισε ν' αλλάξεις τα ωράριά σου, αλλιώς θα αλλάξουμε εμείς την ώρα της συνάντησης. ![]() Νίκο δεν απάντησες στον Αλέξανδρο, να πάρει λίγα φυτά αυτός (και τα υπόλοιπα εγώ)????? ![]() ![]() ![]() Χάρη όσους μπράβους και να φέρεις, το ξύλο δεν το γλυτώνεις, άντε, μας έκανες άνω-κάτω με τις ανησυχίες σου.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα νομίζω οτι δικαιωματικά εχω first pick αυτο το μήνα για το όλο αγχος που πέρασα!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα σας δω ξανα μετα τον αυγουστο
η δουλεια θα με εχει κρατημενο ολο το καλοκαιρι και κυριος σαββατοκυριακα ελπιζω να περασετε ομορφα οπως καθε φορα
|
||||
|
||||
![]() ![]() Και αυτή τη Κυριακή θα είμαι στο Φεστιβάλ Βιβλίου(για περάστε,έχει και μερικά ενδιαφέροντα ενυδρειακά βιβλία σε άλλα περίπτερα,εγω έχω παιδικά βιβλία ![]() Να περνάτε καλά! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nαι και εγώ το έχω υπόψιν μου αυτό.. ειμαι ρεαλιστής...
Τυχαίο??? Δεν νομίζω!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χε χε
![]() Συναντήσεις χωρίς τον Άλεξ, τον Βασίλη και τον Κλεόβουλο θα είναι σαν τσίπουρο χωρίς μεζέ, μας ρήμαξε αυτό το ΔΝΤ και η κρίση, ![]() Βρείτε 2η δουλειά στις γυναίκες σας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |