|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να κάνεις την θεραπεία, κρατώντας την γαρίδα σου σε κάποιο άλλο ενυδρείο. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν ακόμα αβγά του συγκεκριμένου παράσιτου στο ενυδρείο σου. Διάβασε τις απαντήσεις στο ποστ που σε παρέπεμψα. Διευκρινίζω για την χρήση του αλατιού. Επίσης το cyprinopur έχει αποσυρθεί από την εταιρεία που το κατασκεύαζε. (Αλάτι υπάρχει ενυδρειακό, και όχι το επιτραπέζιο, έτσι?). ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βλέπω όμως ότι αυτή του η έκδοση μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία του ιού της άνοιξης. Μάλλον πρόκειται για επανακυκλοφορία με νέα σύνθεση που συμπεριλαμβάνει και αυτόν τον ιό. Δεν ξέρω παιδιά...
|
||||
|
||||
![]()
Η προταση μου είναι να βγάλει την γαρίδα και να προσθέσεις αλάτι 0,5% (50 γραμμ. αλάτι /10 λίτ.νερό).Μπορεις να χρησιμοποιήσεις και τυροκομικό αλάτι (χονδρό).
Στο ενυδρείο που εμφανίστηκε η ψείρα μπορει να υπάρχουν και άλλες. Οπότε προσεχε. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα παιδια..(Συγνωμη για χθες που δεν απανταγα αμεσα αλλα ημουν στην δουλεια και σχολασα και αργα).Παιδια χθες που σχολασα..παω σπιτι και ειδα το χρυσοψαρακι να ειναι οκ απο την προηγουμενη ασθενεια αλλα τωρα εχει βγαλει κατι ασπρα πραγματα στο κεφαλι..
|
||||
|
||||
![]()
¶σπρα πράγματα? Πόσο μικρά είναι? Υπάρχει πρίπτωση να ανεβάσεις κάποια φωτογραφία?
|
||||
|
||||
![]()
Το βραδυ θα ανεβασω..τωρα δυστιχως ειμαι στην δουλεια..καλυπτη σχεδων ολο το δεξι το ματι και λιγο αναμεσα στα ματια του..καπως αλιως δεν μπορω να βοηθησω πρως το παρων..αυτο τι μπορει να ειναι παλι?
|
||||
|
||||
![]()
Οκ θα τα διαβασω προσεκτικα..δεν υπαρχει αλατι ενυδρειου αλλα θα παρω..η γαριδουλα ειναι η (κιτρινη) δεν ξερω πως λεγεται .. θα την βαλω στο αλλο ενυδρειο .. στο αλλο ενυδρειο εχω 2 Silver καρχαριακια..2 κλοουν..και 4 Τετρα..θα υπαρχει προβλημα με την γαριδα εαν την μεταφρω στο δευτερω ενυδρειο?Παρεπιπτοντως το δευτερο ενυδρειο ειναι 210 λιτρα..μαζι με τα μπιχλιμπιδια μεσα..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή χρώματος μονομάχου | johnyl | Ασθένειες-Θεραπείες | 23 | 16-04-15 09:58 |
Αλλαγή χρώματος..αρρώστεια; | lenia | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 3 | 16-06-11 14:42 |
ΚΟΙ με ασταθή πλεύση και φθορά πτερυγίου!!! | paliosdimitris | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 8 | 14-04-11 13:08 |
Aλλαγή χρώματος και συμπεριφοράς | 3leon | Malawi | 6 | 14-10-05 00:41 |
Αλλαγή χρώματος δίσκου | johnny98130 | Δίσκοι | 6 | 23-10-03 20:05 |