|
|
|||
|
|||
![]()
Μόνο 60 w ψύξη το μικρό?
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι αυτο με προβληματισε και δεν το πηρα το δικο μου ειναι περιπου 350 βατ οποτε αφου στο 400αρι δουλευει γυρω στις 3ωρες αυτο θα πρεπει να δουλευει 18 δεν νομιζω οτι το κινεζικο θα αντεξη αν ηταν τα γαλλικα μοτερ που χρησιμοποιουμε σιγουρα δεν θα ειχε προβλημα
|
||||
|
||||
![]()
Σοφια καταλαβες που εμπλεξες που να δεις και γεια την εξατμηση του νερου απο τα ανεμηστηρακια,
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σωστα σε λιγο θα δεις και θερμοδυναμικη με πυρηνικη φυσικη ![]() ![]() ![]() ![]() παντως ελπιζω να εβγαλες συμπερασμα ![]() τελικα τι θα κανη αραγε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ανεμιστηρακιαααααααααα.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπουκαλι με παγο δεν νομιζω οτι ειναι σωστη λυση.οσα ψαρια τυχει να περασουν απο εκεινο το σημειο, η πολυ χαμηλη τοπικη θερμοκρασια θα τους προκαλεσει σοκ οσο να ναι! εγω πηρα ανεμιστηρακι απο petshop με μανταλακι.το στερεωσα στο τζαμι να φυσαει εκει που κανει αναταραξη το φιλτρο και επεσε 4 βαθμους.ολα αυτα βεβαια με το καπακι ανοιχτο,εχω και εγω γκαπακια και δεν εχω ακουσει να πηδηξει κανενα εξω απ το νερο...οποτε εισαι οκ.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω βαζω παγο χρονια τωρα στο ενυδρειο μου χωρις κανενα προβλημα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ με τον πάγο δεν είχα ποτέ πρόβλημα, με τα ανεμιστηράκια όμως ησύχασα κι επιτέλους μου μένει πάγος για το ποτό μου.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω πηρα εχθες ανεμιστηρακι με μανταλακι και η θερμοκρασια εχει κατεβει 4 βαθμους(απο 31 εχει παει 27!!)οποτε το προτεινω ανεπιφυλακτα!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
για πες την λυση με τον παγο...γιατι ολα καλα με τα ανεμιστηρακια αλλα υπαρχει πολυ μεγαλη εξατμιση νερου..και οταν φυγω διακοπες θα εχω προβλημα
|
||||
|
||||
![]()
εγω παλι θελω να ρωτησω..με ποια κριτηρια θα βαλλουμε τα ανεμηστηρακια στο χρονοδιακοπτη ετσι ωστε να ξερουμε ποση ωρα θα πρεπει να τα εχουμε ανοικτα.?? ή μηπως εχουμε ανεμηστηρια και θερμοστατη ολη μερα ετσι ωστε να αυξομειωνεται η θερμοκρασια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με υψηλή θερμοκρασία | wcpaeb | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 28-05-09 20:13 |
πρόβλημα με θερμοκρασία | lag | Bettas | 7 | 22-03-08 18:03 |
Θερμοκρασία | snappys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 29-02-08 18:23 |
Θερμοκρασία | ramsys | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-06-07 16:20 |
Πρόβλημα με θερμοκρασία-SOS | Tkagem | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 09-08-06 18:31 |