|
|
|||
|
|||
![]()
μπορει να μην ειναι κυρια αιτια, αλλα δεν βοηθα και το ανοσοποιητικο του ψαριου οταν το ψαρι ζει στα ορια ανοχης τους...
πρεπει να μαλακωσεις το νερο και αυτο σε βαζει σε καποιες εξτρα διαδικασιες... |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια ,οποτε στην επομενη αλλαγη θα ξεκινησω (με μπετονακια απιονισμενο μεχρι να παρω οσμοση) αναμιξη βρυσης απιονισμενου αλλα με τι αναλογια..? και πως θα κανω την μεταβαση? να αλλαζω καθε 2 μερες 10 λιτρα με απιονισμενο? επισης απο εκει και περα οταν θα κανω 30% αλλαγες εβδομαδιαιες τι αναλογια να βαζω?
![]() ------------------------- υπαρχει περιπτωση να επαθε δηλητηριαση απο κατι ? ![]() χτες το βραδυ εβαλα χερι μεσα και εβγαλα κανα 2 σαπια φυλα... Δεν ειχα ομως ουτε κολωνια ουτε τιποτα στα χερια μου και τα ειχα πλυνει πρωτα καλα με νερο... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη reselie : 27-05-10 στις 11:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ακραιο σεναριο δεν το βρισκω και τοσο πιθανο, εγω ειμαι ολη μερα με τα χερια μεσα στο ενυδρειο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Απλα δεν μπορω να βρω αλλη εξηγηση για τοσο αιφνιδιο θανατο...μενει να δω το απογευμα τα τετρα πως ειναι..και επισης γιατι πισω απο το φιλτρο..ποτε δεν την ειχα δει να παει εκει..ειναι αρκετα στενα σε σημειο σφηνας..(εβγαλα εντελως το φιλτρο για να την βγαλω)
γιατι να πηγε εκει ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Paradise fish | Apollwnas | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 12 | 27-02-10 21:10 |
ειναι αρκετα τα λιτρα? | Nikos! | Δίσκοι | 7 | 28-07-09 07:15 |
Αρρωστο red cap | Krisos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 14-04-09 05:47 |
paradise fish επιθετικά; | norma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 13-05-08 23:21 |
Ασθενεια σε Paradise.Βοηθεια παρακαλω! | Raven | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 01-10-07 00:43 |