|
|
|||
|
|||
![]()
Ασχημα νέα... Τελικά ο μικρούλης μας άφησε. Δεν άντεξε άλλο το κακόμοιρο... Το μοναδικό καλό νέο στην όλη υπόθεση είναι ότι το άλλο ψαράκι φαίνεται υγιέστατο. Αναψα και τις λάμπες για 4 ώρες (18.00-22.00) και σε αυτό το διάστημα ήταν λίγο νευρικό. Μόλις έκλεισαν όμως επανήλθε στο κανονική συμπεριφόρα του και στυλ κολύμβησης. Σήμερα το τάισα και για πρώτη φορά στο νέο ενυδρείο με αρακά.
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ:26/5 22:00 NH4<0.05mg/l (ΥΓΡΟ JBL) NO2=0.02mg/l (ΥΓΡΟ TROPIC MARIN) NO3=1 mg/l (ΥΓΡΟ TROPIC MARIN) Τ=25C Επειδή η θερμοκρασία έχει ανέβει 2 βαθμούς υπάρχει κάποιος τρόπος να την ρίξω πέρα από την χρήση ανεμιστήρων? Από τις μετρήσεις φαίνεται να μην έχει ξεκινήσει ο κύκλος το αζώτου καθως τα επίπεδα ΝΟ3 είναι πάρα πολύ χαμηλά. |
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι σίγουρος ότι οι μετρήσεις σου είναι εντάξει?
Έχεις φυτά στο ενυδρείο? Έχεις κάνει αλλαγή νερού αυτές τις δύο μέρες? Πριν δύο μέρες είχες μέτρηση νιτρικώνNO3=2mg/l και σήμερα μόλις NO3=1mg/. Κανονικά με έτοιμη βιολογία που χρησιμοποίησες θα έπρεπε να ήταν το αντίθετο.
|
|||
|
|||
![]()
γι'αυτο παραξενευτηκα και εγω, δεν εχω κανει αλλαγη ακομα,δεν εχω φυτα...
υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να ταιει η μετρηση.θα ξανακανω και σημερα να δω πως παει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νωχελικό χρυσόψαρο. | CHRISTOS13 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 14 | 28-02-11 10:08 |
Μαζεμένα πτερύγια και αδυναμία | bouldoza | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 9 | 27-05-10 00:15 |
μαζεμένα πτερύγια... | domenico | Ζωοτόκα | 9 | 17-12-08 09:10 |
Μαζεμένα πτερύγια& νωχελικότητα& ανορεξία. | Konstantinos | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 43 | 11-03-05 09:05 |
Νωχελικό.Το κυνηγάνε. | Kostis T. | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 20-12-04 22:17 |