|
||||
|
||||
![]()
Προσωπική μου άποψη είναι ότι αν δεν πατάει σε ομοιόμορφη επιφάνεια και δεν είναι απόλυτα αλφαδιασμένο θα το χάσεις πριν καν ξεκινήσεις (μαζί με τα λεφτά σου). Είναι πραγματικά κρίμα με τόση όρεξη που έχεις να αρχίσεις σωστά να κάνεις ένα τέτοιο λάθος και να την πατήσεις άσχημα. Δες καλύτερα τις επιλογές σου για να ευχαριστηθείς τα ψάρια σου μέσα στο ενυδρείο και όχι στο πάτωμα! Ίσως αν βάλεις ένα παχύ ξύλο που να πιάνει ολόκληρο τον πάτο να δουλέψει έτσι όπως λες, αλλά εμένα και επίφοβο μου φαίνεται και θα είναι δύσκολο να το έχεις απόλυτα ίσιο και να μην πέφτει το βάρος του νερού σε μία πλευρά του ενυδρείου.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο 300 στησιμο | pyros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 08-11-09 00:18 |
Αφρικανικες Κιχλιδες των λιμνων Μαλαουι-Τανγκανικα. | kyriakos giorgas | Malawi | 4 | 14-05-09 22:53 |
140 λιτρα-αφρικανικες κιχλιδες | trelele | Malawi | 26 | 23-01-09 14:27 |
Νεο ενυδρειο -στησιμο & διακοσμηση | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 28 | 30-09-08 18:41 |
Αυξανοντας τις γνωσεις μας για τις Αφρικανικες Κιχλιδες!!! | stefanos.f | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 2 | 07-09-03 23:39 |