|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω αμα ανεβαινω αθηνα ψαχνωμε στα μαγαζια εχω και πολλους φιλους που εχουν δισκους και παω σπιτι τους για καφε
γιατι να σου πω ψεματα να στο παιξω ιστορια αμα πας στο discus gr μπορει να τον δεις και εσυ 3 θεση σε διαγωνισμο λογο μεγεθους 23+ εκ
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μην συγκρινεις τον Μιχαλη με καποιον που ξεκιναει τωρα ![]() Αλλα καλο ειναι να μην χαλαω αλλο το ποστ του Σταυρου ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και επιδει ρωτας αν θα δουμε τους δικους μας jambo εσυ νομιζεις θα τους δεις ????? τι αλλαγες νερου κανεις τι νερο και ποτε ??????????
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν ρωτησα εαν εχεις καποιο δικο σου δισκο jumbo , σε ρωτησα εαν εχεις δει καποιον απο κοντα . Και μου λες οτι εχεις δει στο Μιχαλη , για μενα ο Μιχαλης ειναι απο τους πλεον εμπειρους του ειδους οποτε φυσιολογικο ειναι να εχει τετοιο δισκο . Εγω τους δω Δεν τους δω δεν εχω τετοια καψα Δεν ξερω που κολαει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οταν λεω για μηδενικες εννοω αμμωνια - φοσφωρικα . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπορει να γινει?? | sotos+ramona | Ζωοτόκα | 4 | 03-11-08 21:05 |
Ωραιο αλλα πως? | jimmy19111977 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-03-08 19:49 |
Τι θα γινει αν; | Yiannis59 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 28-06-07 20:41 |
Eνα ωραιο αρθρο/παρουσιαση | Tricky | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 22 | 26-02-05 13:38 |