|
||||
|
||||
![]()
Ναι 0 ειναι η αμμωνια.
Απλα εκει που ηταν ολα καλα ενας oto φουσκωσε κ ενας αλλος χτες χωρις κανενα σημασι απεβιωσε. Ο 3ος χαιρει ακρα υγειας. ------------------------- Παιδια ανακαλυψα οτι το ph μου ειναι σε αυνηθιστα υψηλα επιπεδα. Παντα ηταν περιπου 6,8 με 6,9. Ειχα μερες να το μετρησω. Πριν την τελευταια αλλαγη το ειχα μετρησει κ με εκπληξη ειδα οτι ηταν 7,8. Δοκιμασα να καλιμπραρω το ηλεκτρονικο πεχαμετρο αλλα εδειχνε σωστα αποτελεσματα,αρα οι μετρησεις ηταν σωστες. Εκανα αλλαγη μετα(πριν 2 μερες) κ μετρησα ph 6,9. Σημερα το βραδυ μετρησα παλι κ το ph ειναι 7,8. Στο ενυδρειο δεν εχω κατι που να ανεβαζει σκληροτητες κ το μονο που αλλαξα τον τελευταιο καιρο στο ενυδρειο ειναι οτι εβγαλα το εσωτερικο φιλτρο κ εβαλα ενα εξωτερικο,το fluval 205. Πως μπορει μεσα σε 2 μερες να αυξηθηκε τοσο πολυ το ph? Τι μπορει να ανεβαζει την σκληροτητα? ![]() ![]() Μπορει αυτο να εχει επηρεασει τους oto μου? ![]() ![]() (Αυτο μου φαινεται ως το πιο λογικο). Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beat89 : 26-05-10 στις 00:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
otocinclus | theodor72 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 23-03-10 14:13 |
Otocinclus | theodor72 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 03-03-08 20:39 |
Αναγνωριση Otocinclus | Raven | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 23-10-07 22:52 |
Otocinclus με ζωοτοκα? | Dimi | Ζωοτόκα | 2 | 16-09-07 14:30 |