|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανυπομονούμε για το πρώτο αποτέλεσμα!
|
|
||||
|
||||
![]()
το μονο κουραστικο ειναι οτι δεν το πρωτο σου ποστ λογο μιας μεγαλης φωτο δεν φενεται σωστα και πρεπει να κανω σε καθε σειρα μια δεξια μια αριστερα για να δω τι γραφεις
|
|
|||
|
|||
![]()
Oταν στηνουμε τετοια πραγματα....μιλαμε κυριος
![]() Δυσκολο πραγμα εβαλες στο μυαλο σου παντως. Επειδη εχω την εμπειρια απο τον "Θρονο" θα μου επιτρεψεις να σου πω στην πορεια μερικα πραγματακια που θα πρεπει να προσεξεις. Στην αρχη δεν θα εχεις καθολου φυτομαζα σχεδον και οι αλγες παραμονευουν στην γωνια. Γι αυτο μην βιαστεις να αναβαθμισεις τον φωτισμο σου. Κρατα τον πολυ χαμηλα και σε φωτοπεριοδο και βαλε πολλα ευκολα φυτα που μετα στην πορεια και οταν ωριμασει το ενυδρειο, θα τα αφαιρεσεις για να τα αντικαταστησεις σταδιακα με δυσκολα/γρασιδια κλπ ανεβαζοντας παραλληλα φωτισμο και CO2. Αυτος ειναι ο ενας τροπος (ο αργος και σιγουρος).. υπαρχουν κι αλλοι. Παντως ειναι ενα ιδιαιτερο φυτεμενο και θελει και ιδιαιτερο τροπο συντηρησης. Καλο κουραγιο και ...12 Οscar απο μενα για την Ben Hur παρουσιαση ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σας ευχαριστω πολυ παιδες για το ενδιαφερον...
σιγουρα ειναι μεγαλη η προκληση, ειδικα στην αρχη που οντως το ενυδρειο εχει αδειασει απο φυτα και χθς πρωτη μερα που ειπα να ριξω λιπασμα ετρεμε το χερι μου... ισως λιγη αλγη να πρασινισουν οι πετρες δεν θα με πειραζε θα φαινοτανε πιο ρεαλιστικο αλλα απο τη ζουγκλα στο σχεδον καραφλο, το φοβαμαι το μπαμ... Αλεξανδρε ευχαριστω και θα δεχτω ευχαριστως τις οποιες συμβουλες μιας και θα μου χρειαστουν 100%... στους φιλους που θελουν να επισκεφθουν το ματσου πιτσου οσο κι εγω, να ευχηθουμε να παει καλα το ενυδρειο ωστε αν δεν τα καταφερουμε να παμε, να μαζευομαστε σπιτι μου... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μονο καλιο και traces και παλι με μετρο. Η πρασινη αλγη ειναι το λιγοτερο και η αρχη...μετα επονται αλλες πολυ πιο δυσκολες αλγες. Επισης προσεξε με την ανακατωσουρα και την θολουρα μην σηκωσει αμμωνια και χασεις τα ασπονδυλα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αντε περιμενουμε φωτο....
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ είχα την τύχη να το δώ απο κοντά
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τυχερουληηη!!
![]() alex καλη επιτυχια και θετεις πολυ ψηλα τον πυχη! ειναι κατι αρκετα δυσκολο! ![]() μπραβο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οπως σας ειχα υποσχεθει μερικες φωτοζ...
![]() στην "κεντρικη πλατεια" εχει τοποθετηθει η μος αλλα λογω της επιπεδης επιφανειας δεν μπορουσα να τη δεσω με καποιον τροπο ετσι εβαλα μερικα μικρα πετραδακια να την πατανε μεχρι να γατζωθει απο καπου... ![]() μπροστα θα γεμισει με μικρανθεμοιδες, το οποιο θα κλαδευεται ωστε να μενει χαμηλο σαν γκαζονακι, αργοτερα στην αριστερη πλευρα θα αντικατασταθει με cuba ισως και glossostigma γυρω απο την "πλατεια" ![]() ![]() εδω στο πισω μερος θα το γεμισω σε πρωτη φαση με ντοματιες που μαρεσουν πολυ, αργοτερα ισως τις αντικαταστησω με κατι πιο δυσκολο και εντυπωσιακο.. μαρεσει ομως να χαζευω την "οροσειρα" που καταληγει στο κεντρικο βουνο... ![]() εδω τα γαριδακια εχουν βγει παγανια... στο πισω μερος εχω αφησει λιγη πελια να ξεκοραζονται οι γαριδουλες αργοτερα θα την αντικαταστησω με κατι δυσκολο που να ψηλωνει δεν ξερω τι.. ![]() ενα απο τα ντυμενα ξυλα που περιμενω να βουλιαξουν... ![]() οι μπαμπου με το ζορι ξεχωριζουν οταν βρισκονται πανω στις πετρες... ![]() αντιμετωπισα πολλα προβληματα λογω του μεγεθους του ενυδρειου, δυστυχως σε περιοριζουν πολυ τα λιγα λιτρα και το μικρο πλατος ιδιαιτερα οταν σκοπευεις να ασχοληθεις με τετοια θεματα, νομιζω ομως πως μεχρι στιγμης δεν τα εχω παει και ασχημα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|